Postet nga: gjykimi i ish-gjyqtares

Nis rigjykimi ndaj ish-gjykatëses Safete Tolaj, djalit të saj dhe policit

Në Gjykatën e Ferizajt ka filluar rigjykimi ndaj ish-gjyqtares Safete Tolaj, e cila po akuzohet nga Prokuroria për veprat penale - keqpërdorim të pozitës apo autoritetit ...

Arsyet pse Gjykata e Apelit e ktheu në rigjykim rastin ndaj ish- gjyqtares Safete Tolaj

Gjykata e Apelit ka njoftuar sot se rasti ndaj të akuzuarve Fisnik Tolaj, Safete Tolaj dhe Granit Shehu është kthyer në rigjykim.

Dëshmitari: Në Deçan flitej se djali i gjyqtares Tolaj ‘kryente punë në Gjykatë’

Ka vazhduar edhe sot gjykimi ndaj ish-gjyqtares Safete Tolaj, djalit të saj, Fisnik Tolaj, dhe zyrtarit policor Granit Shehaj.

Në gjykimin e ish-gjyqtares Safete Tolaj, dëshmitari rrëfen si pagoi 700 euro për lirimin e djemve

Dëshmitari Sali Mehaj u dëgjua sot para Gjykatës në Ferizaj në gjykimin ndaj ish-gjyqtares Safete Tolaj, djalit të saj, Fisnik Tolaj, dhe zyrtarit policor Granit Shehaj.

Dëshmitari: Djali i ish-gjyqtares Tolaj m’i kërkoi 20 mijë euro për të përshpejtuar lëndën

Gjykimi ndaj ish-gjyqtares Safete Tolaj, djalit të saj, Fisnik Tolaj dhe zyrtarit të Policisë, Granit Shehaj, vazhdoi sot me dëgjimin e dy dëshmitarëve të ftuar nga Prokuroria.

Dëshmitari: Babai i dha para djalit të ish- gjyqtares për lirimin e djemve

Në gjykimin e ish-gjyqtares Safete Tolaj, e akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare gjatë kohës sa ishte gjyqtare, djalit të saj, Fisnikut dhe zyrtarit të Policisë, ...

Ish-gjyqtarja Safete Tolaj ndihet plotësisht e pafajshme

Ish-gjyqtarja Safete Tolaj, e akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare gjatë kohës sa ishte gjyqtare, u deklarua e pafajshme në gjykimin e saj, djalit të saj, ...