Postet nga: gjykimi i ish-drejtorit

Ish-drejtori i Prokurimit të Gjilanit ndihet i pafajshëm

Në Gjykatën e Gjilanit ka vazhduar procesi gjyqësor ndaj Salih Kqikut, ish-drejtor i Prokurimit në Komunën e Gjilanit.

Shpallet Aktgjykimi në Rastin e ish-Drejtorit të Inspektorateve të Prizrenit

Gjykata në Prizren konstatoi se nuk janë vërtetuar akuzat ndaj ish-drejtorit të Inspektorateve të Komunës së Prizrenit, Bujar Hasanit dhe inspektorit të kësaj Komune, Enver Bytyqit.

Ish-Drejtori i Akuzuar: Nuk e Privilegjova Djalin për Lokalin

Në gjykimin e ish-drejtorit të Inspektoratit të Prizrenit Bujar Hasani u dha fjala përfundimtare.

Gjykata Rrëzon dhe më Pas Pranon Kërkesën e Avokatit në Gjykimin e ish Drejtorit

Në gjykimin e ish-drejtorit të Bankës Ekonomike Valon Lluka si dhe menaxherit të kësaj banke Memli Saraqini u vendos që si dëshmitar të ftohet një ekspert financiar ...

I akuzuari: Në Kosovë do të ishte Dashur të Rrënohen 50.000 Objekte

Në gjykimin ku akuzohet bashkë me Jakup Dumanin, ish- drejtorin e Drejtorisë së Inspektoratit të Fushë-Kosovës, Atdhe Kabashi foli për numrin e objekteve që sipas tij do ...

Inspektorja: I Akuzuari nuk Pati Leje Ndërtimi

Në gjykimin kundër ish- drejtorit të Inspeksionit në Komunën e Fushë-Kosovës dhe pronarit të kompanisë ndërtimore “Kabashi AM” dëshmoi Inspektorja e ndërtimit Valbona ...

Ish-Drejtori i Shkollës Teknike Shpallet i Pafajshëm

Ish-drejtori i Shkollës Teknike “28 Nëntori” në Prishtinë, Shemsi Lushaku, është liruar nga akuza për përvetësim të kundërligjshëm.