Postet nga: gjykimi i inspektorëve

Dështon mbajtja e shqyrtimit gjyqësor për rigjykimin e ish-inspektorëve të Fushë Kosovës

Shqyrtimi gjyqësor kundër ish-inspektorëve të Komunës së Fushë-Kosovës, Afrim Krasniqit, Mobere Hysenit, Valbona Feratit dhe Doruntina Dumanit, të cilët po akuzohen për ...

Rigjykimi i ish-inspektorëve të Komunës së Prishtinës, dëshmitarët tregojnë a u janë përmbajtur lejeve ndërtimore

Në Gjykatën e Prishtinës është mbajtur edhe një seancë e gjykimit të ish-inspektorëve të Komunës së Prishtinës, Ismail Halili, Vehbi Abdullahu, Skender Canolli dhe Më...

Ish-Inspektori i Ndërtimit: Procedura e Përmbarimit Nuk Ka Qenë Përgjegjësi e Imja

Në gjykimin e ish-inspektorëve të Komunës së Prishtinës, sot paraqiti mbrojtjen i akuzuari Vehbi Abdullahu, ish-inspektor i ndërtimit.

Ish-Inspektorja: Unë Nxirrja Vendime për Rrënim, Ndërtuesit Pajiseshin me Leje Ndërtimi

Në shqyrtimin gjyqësor ndaj ish-inspektorëve të ndërtimit të Komunës së Prishtinës sot mbrojtja mori në pyetje të akuzuarën Blerina Syla.

Gjykimi i Inspektorëve, I Akuzuari Pyetet për Paratë që iu Gjetën në Banesë

Në gjykimin ndaj ish-inspektorëve të Komunës së Prishtinës sot mbrojtja mori në pyetje të akuzuarin Skender Canolli.

Franga dhe Makina Përmenden në Gjykimin e Inspektorëve

Dy dëshmitarë të ftuar nga mbrojtja e të akuzuarit Skender Canolli u dëgjuan sot në gjykimin e inspektorëve të Komunës së Prishtinës që po akuzohen ...

Zyrtarja Administrative Dëshmon Kundër ish-Kolegëve

Zyrtarja administrative në sektorin e Inspekcionit në Komunën e Prishtinës, Miradije Rrustemi, ishte dëshmitarja e radhës në gjykimin ku të akuzuar janë 10 ish-zyrtarë të këtij ...