Postet nga: Gjykimi i Enver Sekiraqës

Hetuesi rrëfen për funksionimin e grupit të Enver Sekiraqës

Në gjykimin e Enver Sekiraqës për nxitje të vrasjes së policit të Kosovës, Triumf Rizës, në cilësi të dëshmitarit u dëgjua Mehdi Kozhani, ...

Gjykatës i 'zhduket' edhe motra e Adelina Ismailit

Ema Ismaili, motra e këngëtares Adelina Ismali, nuk është paraqitur  në gjykatë për të dhënë dëshminë e saj si dëshmitare në gjykimin ndaj Enver ...

Shoku i Triumf Rizës: Në grupin e Sekiraqës ishte Fjolla Morina

Në gjykimin e Enver Sekiraqës për shtytjen në vrasjen e Triumf Rizës, në cilësi të dëshmitarit u dëgjua Besnik Hasani shoku dhe kolegu i ...

Dëshmitari në gjykimin e Sekiraqës thotë se Adelina Ismajli ka qenë e kërcënuar

Në gjykimin e Enver Sekiraqës për shtytjen në vrasjen e Triumf Rizës, në cilësi të dëshmitarit u dëgjua Besnik Hasani shoku dhe kolegu i ...

Në gjykimin e Sekiraqës dëshmuan babai dhe vëllai i Triumf Rizës

Në gjykimin për nxitje të vrasjes së policit Trumf Riza, vepër penale për të cilën akuzohet Enver Sekiraqa, në cilësi të dëshmitareve janë dë...

Sekiraqa sot në gjyq për akuzat për nxitje të vrasjes së Triumf Rizës

Enver Sekiraqa sot pritet të përballet në gjykatë lidhur me akuzat për nxitjen e vrasjes së policit, Triumf Riza.

Dëshmia e shokut të ngushtë të Triumf Rizës në gjykimin ndaj Enver Sekiraqës

Në gjykimin ndaj Enver Sekiraqës, të akuzuarit për nxitjen e vrasjes së policit të Kosovës, Triumf Riza, në cilësi të dëshmitarit është dëgjuar shoku ...

Enver Sekiraqa nesër në Gjykatë

Në Gjykatën e Prishtinës nesër pritet të vazhdojë shqyrtimi gjyqësor në gjykimin ndaj Enver Sekiraqës, i cili akuzohet për nxitjen e vrasjes së policit ...