Postet nga: gjykimi i avokatit

Burg e gjobë për avokatin nga Peja

Gjykata e Prishtinës ka dënuar avokatin Haxhi Çekaj me 6 muaj burg dhe 3 mijë euro gjobë pasi e gjeti fajtor për veprën penale të mashtrimit.

Dëshmitar i ri në gjykimin e avokatit të akuzuar për mashtrim

Në gjykimin e avokatit Haxhi Çekaj është vendosur të dëgjohet dëshmia e një dëshmitari të ri.

Gjykimi i avokatit Haxhi Çekaj, avokati Osmani i kërkon trupit gjykues mbrojtje nga dëshmitari

Në gjykimin e avokatit Haxhi Çekaj, i cili akuzohet për mashtrim, është marrë në pyetje dëshmitari i rastit, Jashar Lokaj.

Gjykimi i avokatit, dëshmitari flet për shumat e të hollave që i mori i pandehuri

Në gjykimin ndaj avokatit Haxhi Çekaj, i cili po akuzohet për mashtrim, dëshmitari i radhës tregoi për shumat për të cilat tha se i janë ...

E dëmtuara: Për mbrojtjen e babait tim, avokati Çekaj i mori 83 mijë euro

Në gjykimin ku avokati Haxhi Çekaj po akuzohet për veprën penale të mashtrimit, ka vazhduar me dhënien e dëshmisë e dëmtuara Mirjeta Imeraj, vajza e ...

Ndërpritet seanca në gjykimin e avokatit, gjyqtarët duhej të shpallnin aktgjykimin në një rast tjetër

Seanca gjyqësore në Gjykatën e Prishtinës në rastin e avokatit Haxhi Çekaj është ndërprerë për shkak se kryetarja e trupit gjykues dhe një anëtar ...

Avokati e kundërshton ndërrimin e trupit gjykues, shtyhet gjykimi për mashtrim

Në gjykimin e ish-avokatit Haxhi Çekaj, i cili po akuzohet për përfitim të kundërligjshëm të dobisë pasurore për vete apo tjetrin, seanca e planifikuar të ...

E dëmtuara: Avokati më  tha ti paguaj 20 mijë euro kryetarit të trupit gjykues e nga 10 mijë anëtareve

Mirjeta Imeraj, dëshmitare në gjykimin ndaj ish-avokatit të babait të saj, Haxhi Çekaj  tha se  avokati  e kishte këshilluar t’i jap ryshfet gjyqtarëve.