Postet nga: Gjykata

Noteri i Akuzuar Ndihet i Pafajshëm

Noteri Agim Sylejmani nga Vitia ka thënë se ndihet i pafajshëm rreth akuzës që i ngarkohet nga prokuroria – keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar.

Përgjuesit Informojnë të Përgjuarit

Letrat e para të kësaj natyre tashmë u janë dorëzuar disa qytetarëve, të cilët më parë ishin përgjuar nga policia me urdhër të prokurorisë ...

1 Muaj Paraburgim Zyrtarit të Vetëvendosjes

Gjykata Themelore në Prishtinë i ka caktuar masën e paraburgimit prej një muaji koordinatorit të sekretariateve të vetëvendosjes, Nol Nushi, për shkak të dyshimit se ka kryer ...

Hamdi Ibrahimi: Djegia e Veturës Sulm ndaj Drejtësisë

“Unë si individ nuk kam asgjë keq me askënd, por këtë e shoh si sulm ndaj drejtësisë, sulm ndaj pozitës që unë ushtroj,” tha Ibrahimi pë...

Paraburgim Noterit nga Ferizaj

Paraburgimi, sipas një komunikate të kësaj gjykate iu caktua personit me inicialet Z. S. nga qyteti i Mlladenovcit të Serbisë nën dyshimet për falsifikim të dokumenteve dhe ...

Aktakuzë Ndaj Katër Deputetëve të Opozitës

Prokuroria Themelore në Prishtinë ngriti sot aktakuzë ndaj Albin Kurtit, Albulena Haxhiut, Donika Kadaj-Bujupit dhe Faton Topallit.

Deputetët e Opozitës Dërgohen në Gjykatë

Deputetët e Opozitës Dërgohen në Gjykatë

Deputetët e opozitës që u arrestuan dje, janë dërguar në Pallatin e Drejtësisë.

Nazmi Mustafa dhe Bankierët Tjerë Shpallen Fajtorë

Nazmi Mustafa dhe Bankierët Tjerë Shpallen Fajtorë

Ish-punonjësit e Bankës për Biznes u dënuan për keqpërdorim të autorizimeve në ekonomi dhe lidhje të kontratave të dëmshme.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!