Postet nga: Gjykata Themelore në Prizren

Nexhat Çoçaj i Pafajshëm, Shaip Buduri Dënohet me Burg

Drejtori Komunal i Arsimit në Prizren, Nexhat Çoçaj, është shpallur i pafajshëm sot në Gjykatën Themelore në Prizren në akuzën për keqpërdorim të detyrë...

Ankesa e Nuhi Ukës Shqyrtohet në Apel

Gjatë shqyrtimit të ankesave të 10 të akuzuarve dhe prokurorisë për dënimet në rastin e keqpërdorimit të pronave të “Kosova Exportit” nga Gjykata e Apelit, Nuhi Uka u ...

Si Ndaheshin Paratë ‘Kesh’ për Manifestimin Kushtuar Dëshmorit në Prizren?

Në Gjykatën Themelore në Prizren të hënën është mbajtur shqyrtim gjyqësor ndaj drejtorit të Arsimit në komunën e Prizrenit Nexhat Çoçaj dhe mësimdhë...

Paraburgim të Dyshuarve për Trafikim me Njerëz

Departamenti  i Krimeve të Rënda i Gjykatës Themelore të Prizrenit të enjten vendosi që ndaj të pandehurve me iniciale M.L. nga fshati Cerijan, Peshkopi, Republika e Shqipë...

Paraburgim Të Dyshuarit Për Kanosje të Punëtorit të Gjykatës

Gjykata Themelore e Prizrenit vendosi masën 30 ditëshe të paraburgimit ndaj që ndaj të pandehurit F.K. nga fshati Billushë Komuna e Prizrenit i cili dyshohet se ka kryer ...

Nexhat Çoçaj Pesëfishon Kërkesën për Dëmshpërblim

Nexhat Çoçaj Pesëfishon Kërkesën për Dëmshpërblim

Drejtori komunal për Arsim në Prizren, Nexhat Çoçaj ka kërkuar dëmshpërblim prej 15 mijë euro nga asamblistja e Vetëvendosjes në Kuvendin komunal, Drita Millaku.

Supremja Kthen në Apel Vendimin për Ramadan Mujën

Në vendimin të cilin e ka siguruar KALLXO.com, Supremja e ka dërguar këtë rast sërish në Gjykatën e Apelit për rivendosje të aktgjykimit të ...

Nexhat Çoçaj dhe Pesë Zyrtarët e Arsimit Kthehen në Punë

KALLXO.com siguroi një dokument në të cilin Kryetari i Gjykatës Themelore në Prizren i është përgjigjur kërkesës së Zyrës së Personelit të Komunës ...