Postet nga: Gjykata Themelore në Prishtinë

Kosovarët që Nuk Pranuan Komandën e ISIS-it Pranojnë Fajësinë

Arben Livoreka dhe Nexhat Behluli shfaqën pendesën e tyre sot para gjykatës dhe pranuan fajësinë për aktakuzën që i ngarkon se në vitin 2013 u ...

Skema e Fajdeve, Kamata sa Trefish Borxhi

Një hetim disamujor i policisë ka zbuluar mënyrën se si tre të dyshuar zhvatën mijëra euro nga një familje në emër të fajdeve.

Policia Kërkon Xhelal Sveçlën për Veturat e EULEX-it

Policia Kërkon Xhelal Sveçlën për Veturat e EULEX-it

Në bazë të një urdhri të lëshuar nga Gjykata Themelore në Prishtinë, policia është vënë sot në ndjekje të një varg anëtarësh të Lëvizjes Vetë...

Rekrutuesi i Dyshuar për Terrorizëm Mbetet në Paraburgim

Ai dyshohet nga prokuroria se ka kryer veprën penale rekrutim për terrorizëm.

Gjykimi për Vjedhje në Përvjetorin e Pavarësisë

Gjykimi për Vjedhje në Përvjetorin e Pavarësisë

Ylli Alushi, Valon Maqani, Kabil Kamerolli dhe Driton Rakeliu akuzohen nga Prokuroria Themelore në Prishtinë se më 17 shkurt 2015 në përvjetorin e shpalljes së pavarësisë së bashku kryen vjedhje ...

Përfundon Seanca Kundër Katër Deputetëve

Përfundon Seanca Kundër Katër Deputetëve

Prokurorja Fikrije Fejzullahu po lexon aktakuzën.

Prokurori nuk Mund ta Gjejë Lëndën

Gjyqtari e ftoi edhe me telefon prokurorin që të vijë në seancë, por prokurori i tha atij se “nuk po mundet me gjetë lëndën”.

Shukri Buja: Dënimi Im Ishte Politik

Shukri Buja: Dënimi Im Ishte Politik

Gjykata Themelore në Prishtinë e ka shpallur fajtor ish kryetarin e Lipjanit në akuzën për mosdeklarim të pasurisë.