Postet nga: gjykata themelore në ferizaj

Eprori i Policisë i dyshuar për fajde lirohet nga burgu

Eprori i Policisë në Drejtorinë e Policisë në Ferizaj, Kadri Kadriu, është liruar nga paraburgimi gjatë ditës së sotme ndërsa masa i është zëvendësuar me arrest ...

“Mbrojtja e pyjeve 2021”, tridhjetë ditë paraburgim ndaj tetë të dyshuarve

Gjykata Themelore në Ferizaj, ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë, për caktimin e masës së paraburgimit kundër të pandehurve N.A., B.B., H.B., S....

Ferizaj 1 muaj paraburgim për babain që sulmoi fizikisht djalin e mitur

Gjykata Themelore në Ferizaj i ka caktuar masën e paraburgimit një personi me inicialet H.D., nën dyshimin se ka sulmuar fizikisht djalin e mitur.

Iu gjetën 17 qese marihuanë, paraburgim një muaj të dyshuarit

Një muaj paraburgim i është caktuar të dyshuarit, shtetasit të Kosovës me inicialet I.I., për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer veprën penale blerja, ...

Ferizaj, një muaj paraburgim për të dyshuarin për grabitje

Gjykata e Ferizajt ka caktuar e masën e paraburgimit për një muaj kundër të pandehurit F.B., i dyshuar për veprën penale - grabitje.

Paraburgim për ferizajasit që u rrahën me policët

Gjykata Themelore në Ferizaj ka vendosur që dy qytetarët që u përleshën me dy zyrtarë policorë mbrëmë në Ferizaj, të paraburgosen për një muaj.

Kaq aktgjykime publikuan gjykatat e Kosovës në muajin prill

Gjykatat e Kosovës kanë vazhduar me publikimin e aktgjykimeve edhe gjatë muajit prill 2020, përkundër situatës në të cilën gjendet vendi për shkak të pandemisë.

Paraburgim për dy të dyshuarit për tetë grabitje të armatosura

Gjykata e Ferizajt ka caktuar masën e paraburgimit ndaj B.G. dhe V.S., të cilët dyshohen për tetë raste të grabitjeve.