Postet nga: Gjykata Themelore e Prizrenit

Vrasjen e 19 vjeçarit në Prizren në janar të 2020, i akuzuari deklarohet i pafajshëm

Haxhi Selmanaj është ulur sërish në bankën e të akuzuarve për t’u ballafaquar me aktakuzën e prokurorisë për vrasje.

Shpresa Emra emërohet kryetare e Gjykatës Themelore të Prizrenit

Gjykata Themelore e Prizrenit nga sot do të kryesohet nga gjyqtarja Shpresa Emra, e cila mori pozitën e kryetares me shumicën e votave.

Kanosi në Facebook zyrtarët e Prokurorisë, Gjykatës e Policisë, 30 ditë paraburgim për të dyshuarin

Gjykata e Themelore e Prizrenit i ka caktuar masën e paraburgimit prej 30 ditësh të pandehurit S.K.,i cili dyshohet se ka kanosur personat zyrtarë.

Një muaj paraburgim për të dyshuarin që rrahu gruan

Gjykata Themelore në Prizren ka caktuar masën e paraburgimit ndaj të pandehurit Sh. K., si i dyshuar për kryerjen e vepres penale "Sulm".

1 muaj paraburgim për personin që dyshohet se rrahu gruan dhe vëllain

Gjykata Themelore në Prizren ka aprovuar kërkesën për caktimin e masës së paraburgimit për të pandehurin A. Q. për shkak të dyshimit të bazuar ...

Një muaj paraburgim për të dyshuarin për dy vepra penale

Gjykata Themelore në Prizren ka caktuar masën e paraburgimit ndaj personit me inicialet L.K, për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer veprat penale, "vjedhje e ...

1 muaj paraburgim për dy të dyshuarit për vrasjen e 15 vjeçarit në Prizren

Gjykata Themelore e Prizrenit ia ka shqiptuar masën e paraburgimit prej 1 muaji dy të dyshuarve për vrasjen në Prizren.

Gjykatat e Kosovës rrisin numrin e aktgjykimeve të publikuara gjatë muajit gusht

Gjatë muajit gusht të vitit 2020, Gjykatat e Kosovës kanë publikuar gjithsej 1,440  aktgjykime, çka përbën një ngritje të numrit krahasuar me muajin paraprak, kur ishin publikuar 1,391  aktgjykime.