Postet nga: gjykata supreme

Supremja Kthen në Pikën Zero Rastin Medikus

Një mjet i jashtëzakonshëm juridik i ushtruar nga avokatët mbrojtës kundër dy vendimeve dënuese të gjykatës themelore dhe asaj të apelit, e ka ...

Dhoma e Posaçme Zgjidhi Vetëm 9,4% të Lëndëve

Nga 23,764 lëndët që i kishte në punë sivjet, Dhoma e Posaçme e Gjykatës Supreme i ka zgjidhur 2,230., Sahit Sylejmani,

Rasti i Azem Sylës në Gjykatën Supreme

Çështja e masës së sigurisë ndaj Azem Sylës, i cili brenda një muaji u lirua e u arrestua disa herë, do të zgjidhet përfundimisht nga Gjykata Supreme ...

Punëtorja e Supremes Akuzohet për Ryshfet

Lajmi bëhet i ditur me anë të një komunikate të lëshuar nga kjo prokurori.

Supremja Ka Vendosur për Rastin ‘Apex’

Lajmin për KALLXO.com e konfirmoi avokati Destan Rukiqi.

Ja Pse u Arrestua Referentja e Gjykatës Supreme

Referentja e Gjykatës Supreme, Bukurie Haxhimurati, dje me urdhër të Prokurorisë Speciale të Kosovës është bastisur në vendin e punës dhe të njëjtën ditë ...

Arrest Shtëpiak Referentes së Supremes

Lajmin për KALLXO.com e konfirmoi avokatja Adelina Hoxha.

Gashi: Do t’i Padis Mediat që Përfolën Emrin Tim

Gashi: Do t’i Padis Mediat që Përfolën Emrin Tim

Administratorja e Gjykatës Supreme të Kosovës. Ajna Gashi, paralajmëron se do ta konsiderojë padinë ndaj mediave që përfolën emrin e saj lidhur me bastisjen që ...