Postet nga: Gjykata në prizren

Prokurori Kërkon Konfiskimin e Pasurisë në Gjykimin për Narkotikë

Prokurori Kërkon Konfiskimin e Pasurisë në Gjykimin për Narkotikë

Në gjykimin e Vllaznim Hoxhës për narkotikë, prokurori Mehdi Sefa kërkoi konfiskimin e pasurisë së fituar në mënyrë të paligjshme.

I Akuzuari: Telefonin e kam Blerë

Kur doli para gjykatës në Prizren, Dibran Gashi, që akuzohet se i mori telefonin të dëmtuarës më inicialet A. H., duke thënë se atë telefon të ...

Nis Gjykimi i Drejtorit për Grushtimin e Punëtorit

U mbajt shqyrtimi fillestar në çështjen penale të Besim Baraliut, drejtorit të “Hidroregjionit Jugor”, i cili akuzohet nga prokurorja e shtetit Sahide Sefa, se i shkaktoi lëndim të lehtë ...

Dy Vjet Burg për Lëndimet e Shkaktuara në Aksident

Gjykata Themelore e Prizrenit, Departamenti i Përgjithshëm Penal ka bërë shpalljen e aktgjykimit ndaj të akuzuarit me iniciale L.M. nga Prizreni dhe e ka shpallur fajtor ...

Gjykimit për Fajde në Prizren i Mungojnë Dëshmitarët

Gjykimit për Fajde në Prizren i Mungojnë Dëshmitarët

Në gjykimin e 14 të akuzuarve për fajde dhe vepra tjera të rënda penale, nuk ishin të pranishëm gjashtë dëshmitarë të ftuar nga gjykata.

Dënimi i Nebih Berishës për Vrasjen e Gruas

Dënimi i Nebih Berishës për Vrasjen e Gruas

Gjykata Themelore në Prizren shpalli sot aktgjykimin ndaj të akuzuarit Nebih Berisha, për vrasjen e bashkëshortes së tij dhe shkaktimin e lëndimit të lehtë trupor ndaj vajzë...

12 Vjet Burg për Vrasjen e Zejnepe Berishës

Nebih Berisha është  dënuar me 12 vjet e gjashtë muaj burg për vrasjen bashkëshortes së tij Zejnepe Berishës.

Denoncuesi i Korrupsionit Granit Paçarizi në Gjykatë

Denoncuesi i Korrupsionit Granit Paçarizi në Gjykatë

Në seancën e kaluar të këtij gjykimi kryetari i trupit gjykues Xheladin Osmani njoftoi tërheqjen nga ky gjykim, për arsye se i akuzuari Paçarizi ka ...