Postet nga: Gjykata në Prishtinë

Prokurori i dorëzon të dyshuarve CD, shtyhet gjykimi ndaj ish-ministrave të Qeverisë "Thaçi 2" për "faljen e hidrocentraleve"

Ka dështuar të mbahet seanca e shqyrtimit fillestarë, ndaj ish ministrave Besim Beqaj, Mimoza Kusari-Lila, Dardan Gashi, Nenad Rashiq, ish-drejtori i KEK-ut, Arben Gjuka si dhe 14 persona zyrtarë që ...

Paraburgim personit që dyshohet se ka sulmuar seksualisht të miturat nën 14 vjeç

Gjykata e Prishtinës njofton se ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë për caktimin e paraburgimit ndaj të pandehurit B.A.

Gjykata lëshon urdhër-arrest ndaj deputetit kosovar për ta çuar në burg

Gjykata e Prishtinës ka lëshuar urdhër-arrest ndaj deputetit Etem Arifi, të dënuar me vendim të formës së prerë për mashtrmin me subvencione që kapin ...

Gjykata u jep paraburgim 4 të arrestuarve për fajde dhe trafikim të armëve

Gjykata e Prishtinës njofton se ndaj 4 personave ka aprovuar kërkesën për caktimin e masës së paraburgimit.

Gjykata vë në paraburgim të dyshuarin për sulm ndaj gruas në sy të fëmijëve

Gjykata e Prishtinës njofton se ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë për caktimin e masës së paraburgimit ndaj të pandehurit F.B.

Deputeti megjithatë nuk paraqitet në burg, ankohet në Apel

Deputeti Etem Arifi, i dënuar me vendim të formës së prerë për shkak të veprës penale mashtrim me subvencione, është dashur të paraqitet ne Qendrën ...

Deputeti i Kosovës sot shkon në burg

Deputeti Etem Arifi, i dënuar me vendim të formës së prerë për veprën penale mashtrim me subvencione, sot do të shkojë për vuajtje të dë...

Gjykata liron nga akuzat gjinekologen Gjina Zeqiri

Gjykata në Prishtinë e ka liruar nga akuzat Gjina Zeqirin, gjinekologen e akuzuar për transplantim të organeve dhe qelizave njerëzore.