Postet nga: Gjykata në Gjilan

Gjyqtari kalon në Gjykatën e Apelit, nuk mbahet seanca ndaj të akuzuarve për vrasjen e kushëririt

Besmir Ismajli, Samet Ismajli, Fisnik Ismajli, Ismet Ismajli dhe Izri Ismajli, të akuzuar për vrasjen e Muhamet Ismajlit në fshatin Sadovinë e Çerkezëve dhe Ermond Ismajli, i akuzuar ...

Kush është Zyhdi Haziri, gjyqtari nga Gjilani i zgjedhur anëtar në Gjykatën e Apelit?

Zyhdi Haziri, i cili është gjyqtar në Departamentin për Krime të Rënda në Gjykatën e Gjilanit, në mbledhjen e fundit të Këshillit Gjyqësor të Kosovë...

Burg të përjetshëm kamenicasit që e vrau gruan e tij me shufër të hekurit

Nuhi Mavrovqani, i akuzuar se e ka vrarë gruan e tij në Kamenicë, është gjetur fajtor dhe është dënuar nga Gjykata në Gjilan.

Gjykata në Gjilan dënon ish-kryetarin e Kllokotit

Sasha Mirkoviq, ish-kryetar i Komunës së Kllokotit, tani nënkryetar, është gjetur fajtor dhe është dënuar nga Gjykata në akuzën e cila atë e ngarkonte me veprë...

Gjykata në Gjilan redukton stafin, trajton vetëm raste urgjente

Gjykata Themelore në Gjilan, pas situatës së fundit me pandeminë Covid - 19 dhe pas rritjes së numrit të të infektuarve, ka marr vendim që të reduktohet numri i gjyqtarë...

Shpallja e vendimit ndaj Refik Latifajt ne gjykaten e Gjilanit

Gjilan, sërish dënohet ish-kryeinspektori i Kamenicës

Refik Latifaj, ish-kryeinspektor në Kamenicë, është shpallur fajtor për të dytën herë nga Gjykata e Gjilanit për keqpërdorim të detyrës.

Gjykimi për grabitje në Gjykaten e Gjilanit

Mungon avokati, dështon gjykimi i grupit të dyshuar për grabitje të 65 mijë eurove

Ferdi Sali, Liridon Musliu, Labinot Halimi dhe Selman Halimi, kanë dalë para gjykatësit në Gjilan për t`u përballur me akuzën për grabitje, por seanca ...

Gjykata e Gjilanit e gjobit sërish punëtorin e Gjykatës së Prishtinës për ryshfet

Baki Rrahmani, punëtor i Gjykatës së Prishtinës, është shpallur fajtor për të dytën herë nga Gjykata e Gjilanit për mashtrim.