Postet nga: Gjykata në Gjakovë

Ish-asamblisti i PDK-së në Gjakovë pranon fajin për mosdeklarim të pasurisë

Në procesin gjyqësor ndaj Ilir Beqirit, i cili po ngarkohet me akuzën e mos raportimit ose raportimit të rrejshëm të pasurisë në kohën kur kishte qenë ...

Gjakovë, shtyhet për një muaj gjykimi për vërtetim të të dhënave personale të rrejshme

Gjykimi ndaj Shkelzen Ahmeti ish-zyrtar i gjendjes civile, i akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe për falsifikim të dokumentit zyrtar, u caktua për datë...

Gjakovë, kthehet në rigjykim rasti i katër të akuzuarve për grabitjen e 2,500 eurove

Rasti i katër të akuzuarve për grabitje të dënuar me 15 vjet burg është kthyer në rigjykim nga gjykata e Apelit në atë të Gjakovës.

Malishevasi pranon se e kishte mbajtur pa leje armën e dajës

Hajzer Kryeziu, pranoi fajësinë në gjykatën e Gjakovës për akuzën e armëmbajtjes pa leje.

Dënohet e akuzuara për falsifikim të dokumenteve për veterane të luftës

Violeta Krasniqi, e akuzuar për deklarim të rremë dhe falsifikim të dokumentit me qëllim të fitimit të pensionit si veterane e UÇK-së, është dënuar sot me ...

Gjakovë, e akuzuara pranon se u bë veterane e UÇK-së me dallavere

Violeta Krasniqi, e akuzuar për deklarim të rremë dhe falsifikim të dokumentit me qëllim të fitimit të pensionit si veterane e UÇK-së, e pranoi fajësinë të ...

5 vjet burg për sulm me thikë dhe grabitjen e një Iphone

Edmond Limanaxhiu dhe Halit Korenica, të akuzuar për grabitje në bashkëkryerje, u dënuan me 5 vjet burgim.

600 euro gjobë për armën që iu kap nipit

Elmi Morina, i akuzuar për armëmbajtje pa leje, është dënuar nga Gjykata e Gjakovës me 600 euro gjobë.