Postet nga: Gjykata e Prishtinës

Fisnik Ismaili lirohet nga akuza për gazin lotsjellës

Ish-deputeti i Vetëvendosje, Fisnik Ismajli është liruar nga akuzat e Prokurorisë për posedim të gazit lotsjellës në nëntor të vitit 2015-të në Kuvendin e Kosovës.

Konfuzion në gjykata rreth përcjelljes së seancave nga monitoruesit

Ndonëse seancat gjyqësore kanë filluar të mbahen, monitoruesve nuk u është lejuar gjatë ditës së sotme që t’i monitorojnë ato.

Prishtinë, monitoruesit nuk lejohen në seanca gjyqësore

Sot, në gjykatën e Prishtinës monitoruesve të sistemit të drejtësisë nuk u është lejuar monitorimi i seancave gjyqësore.

Paraburgim për të dyshuarit për vrasjen e djeshme afër Lipjanit

Paraburgim për të dyshuarit për vrasjen e djeshme afër Lipjanit

Gjykata e Prishtinës ka aprovuar  kërkesën e Prokurorisë për caktimin e paraburgimit ndaj dy të dyshuarve për vrasjen që ka ndodhur dje afër Lipjanit.

Gjykata e Prishtinës që nga shpërthimi i pandemisë ka trajtuar 41 raste të dhunës në familje

Gjykata e Prishtinës njofton se gjatë kësaj kohe ka trajtuar me urgjencë rastet e dhunës në familje.

Paraburgim për të pandehurin e dyshuar për dhunë në familje

Gjykata e Prishtinës ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë për caktimin e masës së paraburgimit kundër të pandehurit F.B., i dyshuar për veprë...

Paraburgim për fqinjtë nga Podujeva që dyshohet se u rrahën mes vete

Gjykata e Prishtinës ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë për caktimin e masës së paraburgimit kundër të pandehurve A.Z., B.N. dhe F.N. ...

Paraburgim për tre shtetasit algjerianë

Gjykata e Prishtinës u ka caktuar sot masën e paraburgimit prej 30ditësh tre shtetasve algjerianë të dyshuar për vjedhje të rëndë në tentativë dhe lë...