Postet nga: gjykata e gjakovës

Gjakovë, dënim me burg dhe gjobë për kontrabandim me migrantë

Gjykata e Gjakovës, përkatësisht gjykatësi Drilon Haraçia, ka shqiptuar dënim me burgim prej 1 viti dhe gjobë në shumë prej 3 mijë euro ndaj Demë Sefajt, ...

Ankimohet vendimi i Gjykatës së Gjakovës për refuzimin e padisë për shpifje ndaj Mimoza Kusari- Lila

Gjykata e Gjakovës kishte refuzuar si të pabazuar padinë për shpifje të Dervish Tahirit ndaj Mimoza Kusari- Lilës.

Rasti i padisë për shpifje ndaj Pal Lekajt, kthehet në rigjykim

Gjykata e Apelit, ka Aprovuar Ankesën e paditësit Shaqir Vula dhe ka vendosur që lënda të kthehet në rigjykim në rastin e padisë për shpifje ndaj ...

Arsyetimi i gjykatës për dënimin e gjeodetit të komunës së Rahovecit

Muharrem Metbala, gjeodet në Komunën e Rahovecit, ishte dënuar nga Gjykata e Gjakovës për falsifikim të dokumentit zyrtarë. I akuzuari Metbala ishte dënuar me gjashtë ...

Dënohen me gjobë, nëntë të akuzuarit për organizim të skemave piramidale dhe bixhozit të paligjshëm

Ismet Bushati, Baton Mullazenuni, Armend Shoshi, Valon Puka, Gentian Alija, Egzon Nimani, Mentor Kasapi, Bajrush Beka dhe Jeton Beqiri nëntë të akuzuarit për organizim të skemave piramidale dhe ...

Anëtari nën hetime i Nismës Socialdemokrate punësohet në MTI

Ish-drejtori i Urbanizmit në Komunën e Malishevës, Islam Vrenezi, është punësuar si inxhinier i ndërtimtarisë në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë.

Gjeodeti i Komunës së Rahovecit pranon akuzën për falsifikim të dokumentit zyrtar

Prokuroria e Gjakovës kishte ngritur aktakuzë për falsifikim të dokumentit zyrtar ndaj Muharrem Metbalës, i cili sot ka pranuar fajësinë në Gjykatën e Gjakovës.

Gjakovë, ish-asamblisti i Alternativës përballet me dëshmitarë

Jeton Vorfi, ish-asamblisti i Asamblesë së Gjakovës nga radhët e partisë Alternativa, i akuzuar për mosraportim ose raportim të rremë të pasurisë, u ballafaqua me dëshmitarë.