Postet nga: gjykata e gjakovës

Dyshohet se dhunoi për një javë një 13 vjeçare, paraburgoset i dyshuari

Personit me inicialet E.K. i është caktuar paraburgimi 30 ditor nën dyshimin se ka kryer vepër penale të dhunimit. Ai po dyshohet se ka detyruar një 13 vjeçare ...

Rreshteri policor i dënuar për dhunë në familje, vazhdon punën si epror

“Do ta marr shpirtin e do ta vizatoj kryqin në ballë”, janë fjalët që rreshteri i policisë, Qerim Rama, ia kishte drejtuar bashkëshortes së tij.

Gjykata i jep të drejtë Dragica Gashiqit të qëndrojë në banesën e saj në Gjakovë

Gjykata Themelore në Gjakovë ka hedhur poshtë kërkesën për masë të përkohshme ndaj Dragica Gashiqit të bërë në padinë e Komunës së Gjakovës.

Çka thotë Gjykata, pse e dënoi me burg e gjobë ish-inspektorin e ATK-së?

Në fund të muajit prill, Gjykata e Gjakovës ka dënuar me 10 muaj burgim dhe 1,200 euro gjobë ish-inspektorin e Administratës Tatimore të Kosovës, Driton Fetahun, për ...

Gjykimi i Granit Elshanit, dëshmojnë dy zyrtarë policorë

Në seancën e gjykimit të Granit Elshanit, i akuzuar për vrasje e tri vrasje në tentativë, dhanë dëshmi dy zyrtarë policorë.

Gjakovë- pritet që të caktohet seanca e rigjykimit ndaj ish-zyrtarit të gjendjes civile

Në fund të muajit janar të këtij viti, Gjykata e Apelit, pas ankesës së Prokurorisë e ka kthyer në rigjykim rastin e ish-zyrtarit të gjendjes civile në Gjakovë, ...

Refuzohet kërkesa për përjashtim të gjykatës së Gjakovës në rastin e vrasjes në Bardhaniq

Më 16 prill 2021, Gjykata e Gjakovës, gjykatësi Drilon Haraçia, kishte pranuar pranimin e fajësisë së Col Imerajt, të akuzuar për vrasje të rëndë, vrasje në ...

Gjakovë, paraburgim për personin që dyshohet për shtytje të vrasjeve të mbetura në tentativë

Gjykata e Gjakovës ka caktuar masën e paraburgimit prej një muaji ndaj M.Gj.