Postet nga: Gjykata e Ferizajt

Ferizaj, Gjykata vendosi për të dyshuarin për kanosje ndaj motrës

Gjykata e Ferizajt ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë për caktimin e masës së paraburgimit kundër të pandehurit S.T., i cili po dyshohet për ...

Ferizaj, arrest shtëpiak për të dyshuarit për falsifikim të parave

Gjykata e Ferizajt ka refuzuar kërkesën e Prokurorisë për caktimin e masës së paraburgimit kundër të pandehurit A.L. dhe Sh.B., shtetas të Kosovë...

Ferizaj, paraburgim për të dyshuarën që përmes shantazhit i kërkoi një qytetari 30 mijë euro

Gjykata e Ferizajt ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë për caktimin e masës së paraburgimit kundër të pandehurës S.T., e cila dyshohet se ka ...

Ferizaj, i mituri dënohet me 5 vjet burg për sulm seksual ndaj 5-vjeçares

Gjykata e Ferizajt ka shpallur aktgjykim dënues ndaj të miturit A.H., i cili sipas propozimit për shqiptimin të burgimit për të mitur të Prokurorisë, ka kryer ...

30 ditë paraburgim të dyshuarit për trafikim me njerëz

Gjykata në Ferizaj ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë për caktimin e masës së paraburgimit kundër të pandehurit H.B.

Ferizaj, gjashtë vjet burg për ndihmë në grabitjen e bankës në Shtime

Gjykata e Ferizajt ka dënuar me 6 vjet burg të akuzuarin K.H, për ndihmë në grabitje dhe për mbajtje në pronësi, kontroll  ose posedim të paautorizuar ...

30 ditë paraburgim të dyshuarit për aksidentin me fatalitet

Gjykata Themelore në Ferizaj, ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë, për caktimin e masës së paraburgimit kundër të pandehurit E. H.

Ferizaj - Mbi 22 vjet burgim të akuzuarve për grabitje

Gjykata e Ferizajt ka shpallur aktgjykim dënues ndaj të pandehurve B. G., V. S. dhe L. H., shtetas të Republikës së Kosovës, të cilët akuzoheshin pë...