Postet nga: Gjykata e Apelit

ZRRE paralajmëron ankesë ndaj vendimit të gjykatës për pezullim të vendimit për rritjen e çmimit të rrymës

Zyra e Rregullatorit të Energjisë ka thënë për KALLXO.com se do të dorëzojë ankesë në Gjykatën e Apelit ndaj vendimit të Gjykatës së Prishtinë...

Deklarohen nga ZRrE: Vendimi për ta shtrenjtuar rrymës është i ligjshëm, ne do të ankohemi

Zyra e Rregullatorit të Energjisë do të ankohet në Gjykatën e Apelit ndaj vendimit të Gjykatës Themelore të Prishtinës për të shtyrë ekzekutimin e vendimit pë...

Apeli ia ulë dënimin nga 8 në 6 vjet burgim të dënuarit për vrasje

Gjykata e Apelit e ka ulur dënimin e shqiptuar prej 8 vitesh nga gjykata e Pejës për Arjanit Berbatin i dënuar për vrasjen e Senad Bogun.

Gabimet "amatore" të gjykatave që liruan kundërligjshëm dy punëtorët e KEDS-it për marrje ryshfeti

Dy instancat gjyqësore, Gjykata e Pejës dhe ajo e Apelit kanë gabuar kur i kanë liruar nga akuza për marrje ryshfeti dy punonjësit e KEDS-it, Gë...

Gjykata ia ndalon një kompanie në Kosovë të importojë pijet ‘Coca-Cola’, 'Fanta' dhe 'Sprite' pa autorizim

Gjykata e Apelit ka vërtetuar vendimin e Gjykatës së Prishtinës sipas të cilit i ishte ndaluar kompanisë ‘Frutin Company’ të importonte pijet "Coca-Cola", ‘Fanta’ dhe ‘Sprite’, pa ...

Vrasja e gruas me shufër metalike, Apeli vërteton dënimin prej 25 vitesh burgim

Gjykata e Apelit e ka vërtetuar dënimin prej 25 vitesh burgim në rastin ku Nuhi Mavrovqani ishte dënuar për vrasjen e gruas.

Refuzohen ankesat, Apeli lë në paraburgim 21 të dyshuarit në rastin "Subvencionet"

Gjykata e Apelit i ka refuzuar si të pabazuara të gjitha ankesat e mbrojtësve të 21 të dyshuarve në rastin e quajtur “Subvencionet”.

Skandali në drejtësi: Gjykatësi trajtoi ankesën e gruas së tij

Hashim Çollaku, gjyqtar në Gjykatën e Apelit, vitin e kaluar kishte vendosur që të aprovojë një kërkesë të gruas së tij, Myrvete Çollakut, dhe të rriste dënimin ...