Postet nga: Gjykata e Apelit

Sami Lushtaku e Arben Gjukaj në Gjyq për Tenderin e KEK-ut

Në Gjykatën e Prishtinës për të martën është paraparë të mbahet një seancë statusore në rastin ndaj shtatë personave, të cilët akuzohen për veprat ...

Mungojnë Shkresat, Shtyhet Seanca në Apel

Mungojnë Shkresat, Shtyhet Seanca në Apel

Ankesat e avokatëve të të akuzuarve, Gëzim Retkoceri dhe Osman Spahiu, ishte paraparë të dëgjoheshin sot në Gjykatën e Apelit, por kjo nuk ndodhi pasi që ...

Vetëm Një Orë në Burg Për Dënimin 30-Muajsh

Vetëm Një Orë në Burg Për Dënimin 30-Muajsh

Në drejtësinë kosovare ka pasur lloj-lloj rasti e skandali, arrestime para kohe e arrestime të vonuara, burgosje jo të drejta e lirime nga burgu brenda pak orësh.

Gjykata e Apelit Vendosi për Djemtë e Adem Grabovcit

Gjykata e Apelit ka refuzuar kërkesën e prokurorisë që të rrisë dënimin për djemtë e Adem Grabovcit.

Albin Kurti e Albulena Haxhiu të Lirë

Dy deputetët e Kuvendit të Kosovës nga Lëvizja Vetëvendosje, Albin Kurti e Albulena Haxhiu, mund të marrin pjesë në seancën e parë të Kuvendit që ...

Në Paraburgim të Dyshuarit për Krim të Organizuar

Në komunikatën për media thuhet se Gjykata e Apelit ka refuzuar si të pabazuar ankesat e avokatëve mbrojtës kundër aktvendimit të Gjykatës Themelore të ...

Rastet e Korrupsionit Prioritet për Gjykatën e Apelit

Gjykata e Apelit e Kosovës gjatë këtij viti thotë se i ka dhënë prioritet shqyrtimit të lëndëve të natyrës korruptive.

Supremja Kthen në Apel Vendimin për Ramadan Mujën

Në vendimin të cilin e ka siguruar KALLXO.com, Supremja e ka dërguar këtë rast sërish në Gjykatën e Apelit për rivendosje të aktgjykimit të ...