Postet nga: Gjykata e Apelit

Apeli lë në paraburgim të dyshuarin për veprën penale “cenimi i përcaktimit të lirë të votuesve"

Pas refuzimit të ankesës kundër caktimit të masës së paraburgimit të avokatit mbrojtës së të pandehurit B.D., Gjykata e Apelit ka lënë në fuqi ...

Prokuroria e Apelit kërkon nga Gjykata e Apelit të urdhërojë rrënimin e objektit pa leje në Parkun Kombëtar ‘Bjeshkët e Nemuna’

Gjykata e Apelit e ka kthyer në rigjykim çështjen penale, ku Mahir Shala nga kompania ndërtuese ‘INTERN INVESTMENT GROUP’, me seli në Pejë, ka ndërtuar objekt hotelier në ...

Apeli ia vërteton pafajësinë pronarit të HIB-Petrol-it

Gjykata e Apelit të Kosovës ka refuzuar ankesën e Prokurorisë së Prishtinës dhe ka vërtetuar pafajësinë e pronarit të kopanisë “HIB-Petrol”, Kujtim Bucaliut.

Apeli e kthen në rigjykim dënimin e Sokol Bashotës

Gjykata e Apelit e ka kthyer në rigjykim dhe rivendosje një aktgjykim të Gjykatës së Pejës me të cilin ish-kryetari i komunës së Klinës, Sokol Bashota, ...

Gjykata e Apelit e zbut dënimin e të akuzuarës për aksidentin nga i cili vdiq një i mitur

Gjykata e Apelit e ka ndryshuar aktgjykimin e Gjykatës së Ferizajt për të akuzuarën Albiona Mehmeti.

Apeli ia rrit dënimin të akuzuarit për vrasjen e gruas dhe shokut

Gjykata e Apelit e ka ndryshuar vendimin e gjykatës së shkallës së parë në rastin e Florim Sallahut për vrasjen e gruas së tij, Miradije Sallahu, dhe ...

Historia e gjykimit të ish-drejtuesve të Telekomit për rastin e Z-Mobile

Gjykata e Prishtinës sot shpalli vendim lirues për Agron Mustafën, Ejup Qerimin dhe Rexhë Gjonbalajn, të akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare.

Gjykata e Apelit çon në burg gjykatësin dhe policin, të arrestuar në Skenderaj

Gjykata e Apelit ka vendosur sot që të pandehurit  - gjykatësi Rafet Ismaili dhe polici Blerim Gashi, të mbahen në paraburgim prej një muaji.