Postet nga: Gjykata e Apelit

KGjK shpallë konkurs për gjyqtarë në Gjykatën Supreme dhe të Apelit

Këshilli Gjyqësor i Kosovës në mbledhjen e mbajtur ka votuar për aprovimin e pikave të rendit të ditës për shpalljen e konkurseve të brendshme ...

Sot del para Gjykatës së Apelit ish-ministri i dënuar nga Themelorja për mohimin e masakrës së Reçakut

Sot pritet të dalë para Gjykatës së Apelit, ish-ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal, Ivan Todosijeviq, i cili akuzohet nga Prokuroria për nxitje të urrejtjes dhe përç...

Refuzohet kërkesa për përjashtimin e gjyqtarëve të Apelit, që ishte bërë nga avokati i ish-ministrit që mohoi Masakrën e Reçakut

Gjykata e Apelit ka refuzuar kërkesën e mbrojtësit të ish-ministrit të Administrimit të Pushtetit Lokal, Ivan Todosijeviq, i cili akuzohet nga Prokuroria për nxitje të urrejtjes ...

Dështon të mbahet seanca në rastin e njohur si “PTK – Z-Mobile”

Ka dështuar seanca në rastin e ish-shefave të PTK-së, Agron Mustafa, Rexhë Gjonbalaj dhe Ejup Qerimi.

Ish ministri i dënuar nga Themelorja për mohimin e masakrës së Reçakut, më 24 qershor para Gjykatës së Apelit

 

Vrasja e të dyshuarit për vjedhje në Shtime, Prokuroria kërkon dënimin e të akuzuarve, mbrojtja lirimin e plotë

Më 07 gusht 2019, në një shtëpi në Shtime ishte vrarë F.G., i cili kishte hyrë i armatosur bashkë me një person tjetër në shtëpinë e të akuzuarve ...

Të akuzuarit për plagosjen e nipit të Ramush Haradinajt Apeli ia rriti dënimin me burgim

Gjykata e Apelit përmes një vendimi ia ka ashpërsuar dënimin me burg Fisnik Lajqit, i cili akuzohej për plagosjen e nipit të Ramush Haradinajt, Mustafë Ahmetxhekaj.

Kryetari i Apelit përplaset me ministren e Drejtësisë për Komisionin e Jurisprudencës

Kryetari i Gjykatës së Apelit Hasan Shala, ka kritikuar ministren e Drejtësisë për emërimet e anëtarëve të Komisionit për Provimin e Jurisprudencës.