Postet nga: gjon kqira

Rigjykimi i Enver Sekiraqës, dëshmitari Gjon Kqira: Triumf Riza dhe Arben Selmanaj kanë thënë se e kemi rrahë Enverin dhe kërkojmë pajtim

Në seancën e rigjykimit të Enver Sekiraqës më 21.03.2024 ka dëshmuar Gjon Kqira, i ftuar për të dëshmuar nga avokatja e të pandehurit, Kosovare Kelmendi.

Tunë Kqira përfundimisht dërgohet në burg

Tunë Kqirajt të cilit ishte vërtetuar dënimi për disa pika të aktgjykimit për vepër penale të fajdesë dhe detyrimit, është arrestuar nga policia pasi ishte ...

Selim Selimi flet për fotografinë e Haradinajt me Kqirajt

Selim Selimi, ministër i Ministrisë së Drejtësisë, në lidhje me fotografinë e kreut të AAK-së, Ramush Haradinajt, me njërin prej të akuzuarve për fajde, Gjon Kqiraj, ...

Ramush Haradinaj fshiu fotografinë ku shihej i akuzuari për fajde

Orë më parë lideri i AAK-së, Ramush Haradinaj, publikoi disa fotografi nga vizita që i bëri familjes Kqira në Prizren.

Kanë kaluar 216 ditë, Apeli ende nuk ka vendosur në rastin e shënjestruar ‘Kristali’

 

Fillon rigjykimi për fajde e detyrim ndaj grupit të Tunë Kqirajt

Në Gjykatën e Prizrenit sot filloi rigjykimi i të akuzuarve Tunë Kqira, Kastriot Kqira, Gjon Kqira, Marjan Kqira, Gjekson Kqira, Benson Buza, Besfort Omaj dhe Gëzim Kqira.

Tunë e Gjon Kqirës u Kthehet Paraburgimi

Gjykata e Apelit e ka prishur vendimin e Gjykatës Themelore të Prizrenit me të cilin të akuzuarve Tunë e Gjon Kqira iu ndërpre dhe iu zëvendësua ...

E Akuzuara për Fajde, Rrahet Rrugës për Gjykatë

E Akuzuara për Fajde, Rrahet Rrugës për Gjykatë

Mbrojtësi i Hukollit, avokati Islam Gashi, e njoftoi gjykatën se e akuzuara është nisur për gjykim, mirëpo rrugës ka pasur probleme me të dashurin e ...