Postet nga: gjoba

3 Mijë Euro Gjobë Selim Pacollit për Vozitjen e Kamionit të ‘Pastrimit’

Shfrytëzimi i ndërmarrjes publike në mbështetje të ndonjë subjekti politik në zgjedhje është i ndaluar sipas Ligjit për Zgjedhjet e përgjithshme.

PDK Dënohet me 2.500 Euro

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa pas paraqitjes së ankesës nga BIRN dhe Internews Kosova i ka shqiptuar gjobë në vlerë prej 2 mijë e 500 euro subjektit politik PDK.

PZAP Dënon me 3,500 Euro Gjobë AAK-në

Një takim me qytetarë i kandidatit të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës për kryetar të Vushtrrisë, Lutfi Bilalli, i ka kushtuar me 3,500 euro gjobë Aleancë...

Agim Veliu Gjobitet me 3000 Euro për Fëmijët në Fushatë

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa ka gjetur të bazuar ankesën e BIRN dhe Internews Kosova të paraqitur ndaj kandidatit të LDK-së për Podujevën, Agim Veliu.

Shpend Ahmeti Dënohet 2 Mijë Euro për Foto me Fëmijë në Fushatë

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) dënoi përsëri kandidatin e Lëvizjes Vetëvendosjes për kryetar të Prishtinës, Shpend Ahmetin.

Mimoza Kusari-Lila Dënohet 3500 Euro për Spotin me Fëmijë

Ankesa e BIRN dhe Internews Kosova në panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa është pranuar si e bazuar ndaj subjektit politik Alternativa.

3000 Euro Gjobë AAK-së për Përdorim të Fëmijëve në Spotin Politik

Ankesa e BIRN dhe Internews Kosova është pranuar si e bazuar nga Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa ndaj subjektit politik AAK.

Hamit Bytyqi u dënua me gjobë për një pushkë ajrore që e solli nga Suedia

Hamit Bytyqi, i akuzuar për armëmbajtje pa leje u dënua me pesëqind euro gjobë, pasi që nga prokuroria ngarkohej me akuzën se kishte një pushkë ...