Postet nga: gjoba

775 gjoba për shkelje të masave anti- COVID-19 brenda 24 orëve

Brenda 24 orëve të fundit, Policia e Kosovës ka shqiptuar 775 gjoba për qytetarët të cilët kanë shkelur masat për parandalimin e përhapjes së COVID-19.

Gjykata arsyeton vendimin për dënimet ndaj Pal Lekajt dhe tre të tjerëve

Trupi gjykues me kryetar Shaqir Zika dhe anëtarë Mentor Bajraktari e Besarta Doli, në muajin shkurt shpallën aktgjykim dënues ndaj ish-kryetarit të komunës së Gjakovës ...

Brazili i vë gjobë dy milionë dollarëshe kompanisë Apple

Mbikëqyrësi brazilian i konsumatorëve e ka gjobitur kompaninë Apple me dy milion dollarë për shkak të mospërfshirjes së karikuesit në serinë e sapolansuar në treg ...

569 gjoba për mosrespektim të masave anti-Covid

Qytetarët në Kosovë po vazhdojnë që të mos i respektojnë masat për parandalimin e përhapjes COVID-19. Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve në ...

Policia gjobiti 557 qytetarë për mosrespektim të ligjit për pandeminë

Qytetarët po vazhdojnë të gjobiten për shkak të mosrespektimit të masave të vendosura për parandalimin dhe përhapjen e virusit korona.

575 gjoba policore për mosrespektim të masave anti-COVID

Në 24 orët e fundit, Policia e Kosovës ka shqiptuar 575 gjoba për mosrespektim të masave anti-COVID.

Komuna e Prishtinës e dërgon LDK-në tek përmbaruesi për borxhin prej 10 mijë eurosh

Komuna e Prishtinës e ka dërguar te përmbaruesi Lidhjen Demokratike të Kosovës për borxhin në vlerë prej 10 mijë eurosh.

607 gjoba për mosrespektimin e masave anti-COVID

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit, në qytete të ndryshme të Kosovës, ka shqiptuar 607 tiketa në bazë të ligjit COVID-19.