Postet nga: gjimnazi Ahmet Gashi

Nxënësit e gjimnazit pyesin pse shkolla po përdoret për votime e jo për mësim

Këshilli i nxënësve të gjimnazit të shkencave shoqërore “Ahmet Gashi” në Prishtinë ka reaguar kundër përdorimit të shkollës si pikë vendvotimi.

Gjimnazistët e ‘Ahmet Gashit’ të hënën fillojnë mësimin në shkollat e caktuara nga Komuna e Prishtinës

Nxënësit e gjimnazit të shkencave shoqërore "Ahmet Gashi" në Prishtinë, të hënën do të fillojnë mësimin për vitin e ri shkollor, në objektet ...

Vetëvendosja i përgjigjet akuzave të PSD se qëndrojnë prapa protestës së gjimnazit ‘Ahmet Gashi’

Asamblisti i Vetëvendosjes, Egzon Azemi, i është përgjigjur akuzave të kolegut të tij nga PSD-ja, Adrian Berisha, i cili tha se Vetëvendosja qëndron prapa protestës ...

Nuk binden me arsyetimet e komunës, gjimnazistët nesër vazhdojnë protestën

Këshilli i nxënësve të gjimnazit “Ahmet Gashi” në Prishtinë ka paralajmëruar nesër vazhdimin e protestës së tyre, për të kundërshtuar rrënimin ...

VIDEO - PSD akuzon Vetëvendosjen se po i manipulon nxënësit e gjimnazit ‘të rrezikshëm’ në Prishtinë

Zyrtarë të komunës së Prishtinës kanë dalë para gazetarëve për ta dhënë versionin e tyre rreth gjendjes së ndërtesës së gjimnazit “Ahmet Gashi” ...

Protestë kundër rrënimit të objektit të gjimnazit “Ahmet Gashi” në Prishtinë

Nxënësit dhe arsimtarët e  Gjimnazit të Shkecave Shoqërore “Ahmet Gashi” në Prishtinë janë duke mbajtur protestë para komunës së Prishtinës, për të kundë...