Postet nga: gjetjet e auditorit

AKP ka inkasuar 7.5 milionë euro nga qeratë që nga fillimi i procesit të privatizimit

Kryesuesi i Bordit të Agjencisë Kosovare të Privatizimit(AKP), Nazmi Mikullovci ka raportuar në komisionin për Buxhet, raportin financiar të kësaj agjencie.

Ish-drejtori Ngadhnjim Kastrati: RTK-ja e di saktë për secilin borxh që i kanë operatorët ekonomikë

Në emisionin “Kallxo Përnime” po transmetohet debati për raportin e Auditorit për Radiotelevizionin e Kosovës.

MAShTI dorëzon në Polici disa nga gjetjet e Auditorit të Brendshëm për tri universitetet publike

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit i ka dorëzuar në Policinë e Kosovës disa nga gjetjet që i ka evidentuar Auditori i Brendshëm i kë...

Komuna e Suharekës me zbatueshmëri mesatare të rekomandimeve

Regjistrimi i Pronës ka dalë të jetë fusha më problematike në komunën e Suharekës. Në 5 vitet e fundit del që Komuna e Suharekës ka qenë ndë...

LIVE - Debat për gjetjet dhe rekomandimet e Auditorit në Komunën e Suharekës

Në Komunën e Suharekës po mbahet debat për gjetjet dhe rekomandimet e Zyrës Kombëtare të Auditimit në këtë komunë.

Komuna e Prizrenit: Brenda 30 ditëve do të bëjmë planin e veprimit për adresimin e gjetjeve të Auditorit

Komuna e Prizreni ka deklaruar për KALLXO.com se do të fillojë adresimin e gjetjeve të Zyrës Kombëtare të Auditimit.

Auditori: ‘Trainkos’ realizoi të hyra në kundërshtim me statutin dhe planin e biznesit

Raporti i Auditorit për ndërmarrjen publike ‘Hekurudhat e Kosovës’-Trainkos Sh.A, në mes tjerash, evidenton se ndërmarrje kishte më realizuar të hyra përtej statutit  ...

Mbijetesa e "Trainkos"-it me subvencione të Qeverisë

10 nga 11 ndërmarrjet publike të Kosovës kishin pranuar opinione negative nga Zyra Kombëtare e Auditimit për pasqyrat vjetore të vitit 2018.