Postet nga: Gjendja emergjente

Kastrati shpallë gjendje emergjente në Kamenicë

Kryetari i komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati, ka njoftuar se për shkak të situatës së krijuar nga vërshimet, ka marrë vendim për shpalljen ...

Shpallet gjendje emergjente në Vushtrri

Kryetari i Komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri ka shpallur gjendje të emergjencës civile për shkak të rrezikut nga vërshimet nga lumi Silnica.

Emergjenca e shëndetit publik mbetet në fuqi deri në një vendim tjetër

Në mbledhjen e 22-të të Qeverisë së Kosovës është vendosur që gjendja e emergjencës së shëndetit publik të vazhdojë deri në një vendim tjetër.

Pas raportimit në KALLXO.com, aksion i ATK-së në barnatoret e Pejës, ngirsin çmimet e barnave

Administrata Tatimore e Kosovës ka konstatuar diferenca në çmimet e barnave në tri barnatoret të ndryshme në Komunën e Pejës.

Coronavirusi: Ushtria e Kosovës ngre gjendjen e gatishmërisë operacionale

Forca e Sigurisë së Kosovës bazuar në vendimin e Qeverisë dhe me urdhër të komandantit të FSK-së ka ngritur gjendjen e gatishmërisë operacionale në nivelin 2 dhe ka ...

Gjendja emergjente: Çka thotë Plani i Reagimit Kombëtar?

Pasi numri total i të prekurve me coronavirus ka shkuar në 9, Qeveria e Kosovës ka shpallur gjendje emergjente të shëndetit publik.

Ministri Vitia propozon shpalljen e emergjencës për shëndetin publik

Pasi janë konfirmuar edhe 4 raste të reja me coronavirus, ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, i ka kërkuar kryeministrit që t'i propozojë Qeverisë shpalljen e emergjencës pë...