Postet nga: Gëzim Pozhegu

I akuzuari nga Shqipëria konteston peshën e drogës së kapur në kufi me Kosovën

Në gjykimin e të akuzuarve për drogë Fation Shota e Astrit Ibishi të martën u dha fjala përfundimtare.

Djali nga Shqipëria pranon që kishte pasur drogë kur e kaloi kufirin ilegalisht

Në gjykimin e të akuzuarve Fation Shota e Astrit Ibishi, të akuzuar në bashkëkryerje për blerje, shitje dhe shpërndarje të narkotikëve, pranë gjykatës së Gjakovë...

I riu nga Shqipëria gjykohet në Kosovë për drogë dhe kalim ilegal të kufirit

Fation Shota dhe Astrit Ibishi po akuzohen për shitje, blerje dhe shpërndarje të narkotikëve.

Gjykimi i dy policëve për 40 pako me dredhëza, dëshmitari thotë se të gjitha i kishte për nevoja të familjes

Në gjykimin e dy policëve Ismet Deva dhe Bit Shala, të akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare, sot u dëgjuan tre dëshmitarë.

Zyrtarja e FINCA-s dënohet me burgim dhe gjobë - VIDEO

Merita Shehu, e akuzuara për përvetësim të mbi 23 mijë eurove nga "FINCA", u shpall fajtore nga gjykata e Gjakovës.

Prokurori kërkon sqarime për rastin e vrasjes e pjesëtarit të FSK-së

Fjala përfundimtare në gjykimin për vrasjen e pjesëtarit të FSK-së, Shani Maloku dhe vëllait të tij, Bahri Maloku, ka dështuar të ipet para gjykatës.

Vendimi i Gjykatës - 2 vite burgim ndaj gjakovarit të akuzuar për vjedhje

Vedat Gjuliaj, i akuzuari për tre vepra penale sot u shpallë fajtorë.

Afër fundit gjykimi për përvetësimin e mbi 23 mijë eurove

Edhe pak ditë kanë mbetur nga koha kur pritet të shpallet aktgjykimi ndaj të akuzuarës për keqpërdorim të detyrës zyrtare, Merita Shehu.