Postet nga: Gëzim Kryeziu

Supremja refuzon ankesën e ekzaminerit të dënuar për ndihmën e dhënë kandidates për patentë shofer

Gjykata Supreme ka refuzuar kërkesën për mbrojtje të ligjshmërisë ndaj Gëzim Kryeziut për shkak të dënimit prej 1 viti e 6 muaj burgim për ...

Dënohet ekzamineri i cili akuzohet se ndihmoi kandidaten për test të vozitjes

1 vjet e 6 muaj burg është dënimi që Gjykata e Prishtinës i ka shqiptuar ekzaminerit të Qendrës për Leje të Vozitjes në Prishtinë, Gëzim Kryeziu, i ...

Ekzamineri i akuzuar se i ndihmoi kandidates: Ishte hera e shtatë për të në test

Në Gjykatën e Prishtinës ka dhënë mbrojtjen ekzamineri i Qendrës për Leje të Vozitjes në Prishtinë, Gëzim Kryeziu, i cili po akuzohet për ...

Gjykimi i ekzaminuesit të Patentë Shoferëve, publikohen video-incizimet që sipas Prokurorisë tregojnë momentin inkriminues

Në seancën e sotme ndaj ekzaminuesit të Qendrës për Patentë Shoferë në Prishtinë, Gëzim Kryeziu, i cili po akuzohet për keqpërdorim të pozitës ...

Mungon gjykatësja, dështon seanca ndaj ekzaminerit të auto-shkollës

 

Dëshmitarja- ekzaminuesit: Ti m’i tregoje përgjigjet me gisht, unë e plotësoja testin

Në gjykimin ndaj ekzaminuesit të testit për patentë shoferë, Gëzim Kryeziut, i akuzuar për marrje ryshfeti, është dëgjuar dëshmia e dëshmitares Shkurte Hashani.

Dënim me burgim për ryshfet në rastin e 'patentë shoferëve'

Ekrem Zhegrova është shpallur fajtorë nga Gjykata në akuzat për marrje ryshfeti.

Ekzaminerët e patentë-shoferëve të akuzuar për ryshfet nuk arrijnë marrëveshje me Prokurorinë

Gëzim Kryeziu dhe Ekrem Zhegrova, të akuzuar për marrje ryshfeti lidhur me patente shoferë, janë deklaruar në gjykatë për fajësinë e tyre.