Postet nga: Gëzim kollçaku

Konflikti për shitblerjen e kafshëve që çoi në vrasje, eksperti i forenzikës jep detaje për filmimet në ditën kritike

Në gjykimin ndaj Sadat dhe Fejard Llugaliu, të akuzuar për vrasjen e Fahri Bunjakut në vitin 2016-të në Podujevë, të njëjtit janë ballafaquar me ekspertin e Agjencisë së ...

Nis nga fillimi gjykimi ndaj zyrtarit të Pejës që akuzohet se fshiu 18 mijë euro borxhe

Haki Kartallozi, zyrtar i komunës së Pejës ishte paraparëë paraqitej sot në gjykatë si i akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare.

Përplasje mes avokatit e gjyqtares në gjykimin për vrasjen e dy vëllezërve në Shaptej të Deçanit

Me tensione është përshkuar seanca e sotme e gjykimit për vrasjen e dy vëllezërve Ramaj në Shaptej të Deçanit, për çka po gjykohen babë ...

Gjykimi për vrasjen e Donjeta Pajazitajt, arrestohet për deklarim të rremë kryeplaku i fshatit Strellc

Në Gjykatën e Ferizajt, ku po zhvillohet gjykimi lidhur me vrasjen e Donjeta Pajazitajt, sot është arrestuar Haki Pajazitaj.

Konflikti që nisi për kafshë dhe përfundoi me vrasje, eksperti i forenzikës tregon për analizat e ADN-së së të akuzuarve

Sadat dhe Fejard Llugaliu, të akuzuar për vrasjen e Fahri Bunjakut në vitin 2016-të në Podujevë, janë ballafaquar në seancë gjyqësore me ekspertin e forenzikës, Bashkim Mustafa.

Vazhdon seanca për vrasjen e vitit 2016-të në Podujevë

Sadat dhe Fejard Llugaliu, të akuzuar për vrasjen e Fahri Bunjakut në vitin 2016-të në Podujevë, janë ulur sërish në bankën e të akuzuarve në Gjykatën ...

Apeli ulë dënimin për njërin nga të akuzuarit për katër thasë marihuanë

Albert Memia, ish-zyrtar policor dhe Armand Muçaj nga Shqipëria, në muajin korrik të vitit 2020 ishin dënuar me burg e gjobë nga Gjykata e Gjakovës.

Refuzohet kërkesa për hedhje të aktakuzës ndaj gjyqtarit të akuzuar për ryshfet

Gjykatës e Prishtinës ka refuzuar kërkesën për hedhje të aktakuzës ndaj gjyqtarit nga Peja, Sali Berisha, i cili po akuzohet për veprat penale ...