Postet nga: Gëzim Dushi

Administrohen provat materiale në gjykimin ndaj ish ministres Dhurata Hoxha

Ish-ministrja Dhurata Hoxha, Gëzim Dushi, Fitim Mustafa dhe Ekrem Tahiri, janë ulur në bankën e të akuzuarve në Gjykatën e Prishtinës për t`u pë...

Gjykimi ndaj ish-ministres Hoxha, vazhdon dëgjimi i dëshmitarëve

Ish-ministrja Dhurata Hoxha, Gëzim Dushi, Fitim Mustafa dhe Ekrem Tahiri u ulën sot në bankën e të akuzuarve në Gjykatën e Prishtinës për t`...

Dhurata Hoxha (25.07.2023) Foto- Laurant Berisha

Dy dëshmitarë dëshmuan në gjykimin e ish-ministres Dhurata Hoxha, e akuzuar se paratë e Ministrisë i shfrytëzoi për fushatë zgjedhore

Dhurata Hoxha, Gëzim Dushi, Fitim Mustafa dhe Ekrem Tahiri dolën sërish para Gjykatës për t’u përballur me akuzat për keqpërdorim dhe ...

Dhurata Hoxha (25.07.2023) Foto- Laurant Berisha

Dështon seanca gjyqësore ndaj ish-ministres Hoxha, akuzohet se paratë e Ministrisë i përdori për promovimin e fushatës zgjedhore

Ka dështuar të mbahet seanca gjyqësore ndaj ish-ministres së Integrimeve Evropiane, Dhurata Hoxha, Gëzim Dushi, Fitim Mustafa dhe Ekrem Tahiri  të cilët po akuzohen për ...

Dhurata Hoxha (25.07.2023) Foto- Laurant Berisha

Ish-ministrja Dhurata Hoxha në gjyq, akuzohet se paratë e Ministrisë i përdori për promovimin e saj në fushatë zgjedhore

Dhurata Hoxha, Gëzim Dushi, Fitim Mustafa dhe Ekrem Tahiri dolën sërish para Gjykatës për t'u përballur me akuzat për keqpërdorim e ndihmë ...

Përplasje mes gjykatësit dhe prokurores në gjykimin e ish-ministres Dhurata Hoxha

Në seancën e gjykimit të ish-ministres së Integrimeve Evropiane, Dhurata Hoxha dhe tre të tjerëve, sot ka ndodhur një përplasje mes gjykatësit Vesel Ismajli dhe prokurores ...

Gjykimi i ish-ministres Dhurata Hoxha, dëshmojnë dy zyrtarë të Ministrisë

Në Gjykatën e Prishtinës ka vazhduar gjykimi i ish-ministres së Integrimeve Evropiane, Dhurata Hoxha dhe tre të tjerëve, Ekrem Tahiri, Fetih Mustafa dhe Gëzim Dushi, të ...

Ish-ministrja Hoxha dhe të akuzuarit e tjerë nuk e pranojnë fajësinë për keqpërdorim të detyrës zyrtare

Ish-ministrja e Integrimeve Evropiane, Dhurata Hoxha, si dhe të akuzuarit e tjerë Fitim Mustafa, Ekrem Tahiri dhe Gëzim Dushi, në cilësi të personave zyrtarë po akuzohen nga Prokuroria ...