Postet nga: gent gjini

I dëmtuari kërkon përjashtimin e prokurorit në rastin ku ish-bashkëshortja e tij akuzohet për mospërfillje të gjykatës

I dëmtuari L.B. ka kërkuar përjashtimin e prokurorit Besim Susuri dhe i njëjti ka kërkuar që aktakuza të përfaqësohet nga prokurori që ...

Gjykimi i ish-inspektorit për mbindërtimin në Prizren, mbrojtja kërkon që eksperti të japë sqarime shtesë

Gent Gjini, mbrojtës i të akuzuarit Nexhmedin Musliu, ish-inspektor komunal i ndërtimit në Prizren, në seancën e sotme ka propozuar që të ftohet eksperti për të ...

Mbindërtimet në Prizren, aprovohet kërkesa për ekspertizë financiare për vlerësimin e dëmit ndaj Komunës së Prizrenit

Në procesin gjyqësor ndaj ish-inspektorit të ndërtimit, Nexhmedin Musliu, dje (e martë), është aprovuar kërkesa për ekspertizë financiare rreth vlerësimit të dëmit të shkaktuar ...

Mbindërtimet në Prizren, dështon për të tetën herë seanca ndaj ish inspektorit Nexhmedin Musliu

 

Prokuroria kërkon që dy gjeodetëve të akuzuar t’u ndalohet ushtrimi i profesionit dhe t’u merret licenca

Një ndarje e parcelës, e cila sipas Prokurorisë ishte bërë në mënyrë të kundërligjshme dhe pa aprovimin e njërit prej bashkëpronarëve Gjevlekaj, ka ...

Prizren, gjeodetja e akuzuar: Ndarja e parcelës nuk e ka dëmtuar asnjërin prej vëllezërve Gjevlekaj

Luljeta Rizanaj, e akuzuar së bashku me Bajram Selmanin, se kanë bërë ndarjen e parcelave pa lejen, dokumentin dhe kërkesën e njërit nga katër bashkë...

Deklarohen para Gjykatës dy gjeodetët e akuzuar se kanë bërë ndarjen e tokës pa lejen e njërit vëlla

Dy gjeodetët, Bajram Selmani dhe Luljeta Rizanaj kanë dhënë mbrojtjen e tyre para trupit gjykues. Prokuroria po pretendon se të akuzuarit kanë bërë ndarjen e parcelave pa ...

Shtyhet seanca ndaj ish inspektorit Nexhmedin Musliu

Gjykimi ndaj ish inspektorit të Komunës së Prizrenit, Nexhemdin Musliu, i cili po akuzohet për keqpërdorim të detyrës zyrtare ka dështuar që të mbahet.