Postet nga: genc nixha

Konflikti pas largimit të cungjeve nga rruga, i akuzuari kërkon përjashtimin e prokurorit

I akuzuari Bekim Xhaferi të hënën ka kërkuar përjashtimin e prokurorit pasi, sipas tij, është treguar njëanshmëri gjatë procesit gjyqësor.

Gruaja që akuzohet se kërkoi vrasjen e burrit dhe të tjerët nuk e pranojnë fajësinë

Pas më shumë se 6 vite nga vdekja e Abedin Bytyqit, të akuzaurit Murat Ademi, Resmije Bytyqi, Reshat Ademi e Fadil Fetiu për të tretën herë po ballafaqohen me ...

Vrasja në tentativë, deklarohet rreth fajësisë i akuzuari

Açif Vasija është ulur në bankën e të akuzuarve për t'u përballur me aktakuzën e Prokurorisë për veprën vrasje në tentativë.

Gjykimi për vrasjen në Prizren, aprovohet propozimi për ekzaminimin psikiatrik të të akuzuarit

Gjykata e Prizrenit të mërkurën ka aprovuar propozimin për ekzaminimin psikiatrik të të akuzuarit, i cili po gjykohet për vrasje të rëndë.

Gjykimi për pronën e “Infrakos”-it, i akuzuari thotë se e ka mbrojtur hekurudhën

Agron Thaçi, ish-shef i ndërmarrjes publike “Infrakos”, ka dalë para Gjykatës së Prizrenit për t’u përgjigjur për akuzat e Prokurorisë.

Vrasja në Prizren, mbrojtja propozon ekzaminim psikiatrik të të akuzuarit

Në Gjykatën e Prizrenit është mbajtur seanca e radhës e gjykimit të Orhan dhe Albert Ademajt, të akuzuar për vrasje të rëndë.

Gjykimi për ndërtimin e Shtëpisë së Kulturës në Zhur, refuzohet propozimi i prokurorit për ekspertizë të tretë

Gjykata e Prizrenit të martën ka refuzuar propozimin e prokurorit që të bëhet ekspertiza e tretë lidhur me rastin e ndërtimit të Shtëpisë së Kulturës ...

57 vite burgim të akuzuarve për vrasjen mizore të Abedin Bytyqit në Suharekë