Postet nga: genc nixha

Vrasja e 19-vjeçarit në Prizren, Gjykata refuzon një ekspertizë shtesë

Gjykata e Prizrenit ka vendosur të mos pranojë kërkesën e avokatëve mbrojtës për një ekspertizë shtesë në gjykimin e Haxhi Selmanajt, i akuzuar për ...

Propozimi për ekspertizë të re - Përplasje e kundërshtime mes prokurorit dhe avokatit të të akuzuarit

Propozimi i një ekspertize të re në institutin e IPFK-së për të akuzuarin shkaktoi përplasje e kundërshtime në mes prokurorit të çështjes, Genc Nixha dhe Mahmut Halimit, ...

Vrasja në Mitrovicë që dyshohet se ndodhi pas fjalosjes rreth rritjes ose jo të fikut në Kosovë, dëshmojnë dy dëshmitarë

Një mosmarrëveshje që lindi pas një bisede rreth rritjes ose jo të fikut në Kosovë po dyshohet se u bë shkak i një konflikti mes dy personave, me ç'rast ...

Iu vra i biri dhe iu dogj kufoma e tij, Avdi Bytyqi: Du me ditë pse ma vranë djalin

Avdi Bytyqi, për të tretën herë është ballafaquar në Gjykatë me të akuzuarit për vrasjen mizore të djalit të tij.

Vrasja në Suharekë, kthehet për herë të tretë gjykimi

Pas më shumë se 7 vite nga vdekja e Abedin Bytyqit, të akuzuarit Murat Ademi, Resmije Bytyqi, Reshat Ademi e Fadil Fetiu për të tretën herë po ballafaqohen pë...

Vrasja me thikë në Prizren, ndërpritet seanca për shkak se salla nuk kishte pajisje për video-audio incizim

Gjykata e Prizrenit ka bërë administrimin e provave në rastin ku Orhan dhe Albert Ademaj po gjykohen për vrasje me thikë në Prizren.

Prizren, akuzohet se vendosi 500 lekë në lejen e qarkullimit të automjetit, shtetasi i Shqipërisë dënohet me burgim me kusht dhe gjobë

Me 6 muaj burg me kusht dhe 500 euro gjobë është dënuar shtetasi i Shqipërisë, Arqile Vangjeli.

Rrëmbimi në Prizren më 2001, dosja e Prokurorisë: Familja e viktimës pagoi 420 mijë marka për lirimin e saj

Ajrush Amzi është ulur në bankën e të akuzuarve për t’u përballur me akuzën për rrëmbim.