Postet nga: Gazmend Muhaxheri

Krizat që LDK nuk mund t'i mbajë brenda mureve të veta

Vjosa Osmani e AgimVeliu, dy nënkryetarët nga tetë sa i ka Lidhja Demokratike e Kosovës, janë përfshirë së fundmi në akuza publike të ashpra mes vete, ...

Kryeministri Kurti viziton Pejën

 

Kanoset kryetari i Pejës, i dyshuari arrestohet në Podujevë

Një person është arrestuar nga policia e Pejës nën dyshimin se e ka kanosur kryetarin e komunës së Pejës, Gazmend Muhaxheri.

Gazmend Muhaxheri komenton shkarkimin e Agim Veliut - VIDEO

Kryetari i Pejës dhe anëtari i Kryesisë së Lidhjes Demokratike të Kosovës, Gazmend Muhaxheri, ka thënë se ende nuk e di se si duhet të veprohet ...

Gazmend Muhaxheri viziton pikën kufitare në Kullë

Kreu i Komunës se Pejës, Gazmend Muhaxheri ka vizituar ekipin kujdestar në pikën kufitare me Malin e Zi në Kullë.

Jep dorëheqje nënkryetari i Komunës së Pejës

Shkumbin Gashi nga sot nuk është më nënkryetar i Komunës së Pejës.

Arsyetimi i Apelit për hedhjen poshtë të aktakuzës ndaj Gazmend Muhaxherit

Gjykata e Apelit e ka vërtetuar vendimin e Gjykatës së Pejës, e cila e kishte hedhur poshtë aktakuzën ndaj kryetarit të komunës së Pejës, ...

Gazmend Muhaxheri përfundimisht i pafajshëm

Gjykata e Apelit e ka vertetuar vendimin e Gjykatës së Pejes qe kishte hedhur poshtë aktakuzën ndaj kryetarit të komunës së Pejës, Gazmend Muhaxheri.