Postet nga: gazi lotsjellës

Si e arsyetoi Gjykata lirimin e Glauk Konjufcës për hedhje të gazit lotsjellës në Kryesi të Kuvendit?

Gjykata e Prishtinës më 26.03.2024 ka nxjerrë aktgjykimin e arsyetuar me të cilin Glauk Konjufcën e ka liruar nga akuza për hedhjen e gazit lotsjellës në vitin 2016, ...

Sveçla dhe të tjerët nuk e pranojnë fajësinë për hedhjen e gazit lotsjellës

Në bankën e të akuzuarve në Gjykatën e Prishtinës janë ulur ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla dhe deputetët Fitore Pacolli, Drita Millaku ...

Anulohet seanca ndaj deputetit të VV-së Valon Ramadani

Seanca e caktuar për të martën, 05.03.2024, ndaj deputetit nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, Valon Ramadani, nuk është mbajtur për shkaqe shëndetësore të ...

Xhelal Sveçla para gjykatës, dështon seanca ndaj tij

Për të tretën herë radhazi është duke u shtyrë gjykimi ndaj ministrit të Punëve të Brendshme Xhelal Sveçla dhe deputetëve Salih Zyba, Fitore Pacolli e ...

Gjykata vendos për Glauk Konjufcën në lidhje me lotsjellësin

Gjykata e Prishtinës e ka liruar nga akuzat kryetarin e Kuvendit të Kosovës, Glauk Konjufcën për gazin lotsjellës në Kuvend në vitin 2016.

Dështon seanca ndaj ministrit Sveçla dhe deputetëve të LVV-së, të akuzuar për gazin lotsjellës

Në Gjykatën e Prishtinës dështoi të mbahej seanca ndaj ministrit të Punëve të Brendshme Xhelal Sveçla, dhe deputetëve nga rradhët e LVV-së Salih ...

Sabri Hamiti shkoi në gjykatë për të dëshmuar për aktakuzën ndaj Glauk Konjufcës

Në seancën e gjykimit ndaj kryetarit të Kuvendit, Glauk Konjufca, pritej që të dëshmonte ish-deputeti Sabri Hamiti, por Konjufca nuk ishte i pranishëm në Gjykatë.

Aktakuza për hedhje të gazit lotsjellës, Konjufca përsëri nuk shkon në Gjykatë

Seanca gjyqësore e paraparë të mbahet sot ndaj kryetarit të Kuvendit, Glauk Konjufca, për hedhje të gazit lotsjellës, nuk është mbajtur.