Postet nga: ganimete musliu

Qeveria e Merr Mbështetjen e Parë Prej VV-së

Për ta marrë këtë mbështetje, qeverisë iu desh ta ndërmarrë një vendim të rëndësishëm: ndalimin e trenit me simbole nacionaliste serbe dhe ikonografi ...

Musliu: Kosovaret në Sektorin e Sigurisë, Shembull në Rajon

Duke folur për integrimin gjinor në sektorin e sigurisë së Kosovës në Seminarin e Asamblesë Parlamentare të NATO-s, deputetja Ganimete Musliu përmendi rastin e Atifete Jahjagës, ...

Hyseni: Armët, Shqetësim Parësor i Policisë

Në pyetjen e deputetes Ganimete Musliu nëse Policia ka në plan ndonjë fushatë për konfiskimin e armëve pa leje që gjenden në duart e qytetarëve sidomos ...

Për 6 Muaj Asnjë Projektligj në Komisionin për Siguri

Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e Forcës së Sigurisë së Kosovës për 6 muaj punë nuk e ka shqyrtuar asnjë projektligj, e pë...

Vërejtje për Agjencinë për Mbrojtjen e të Dhënave Personale

Komisioni për Punë të Brendshme i Kuvendit të Kosovës sot shqyrtoi raportin vjetor të Agjencisë Shtetërore për Mbrojtjen e të Dhënave Personale për vitin 2015, ...

Zgjedhjet e Serbisë në Kosovë

Zgjedhjet e Serbisë në Kosovë

Ganimete Musliu, Arben Gashi, Ilir Deda dhe Nenad Rashiq kanë diskutuar në emisionin “Jeta në Kosovë“ lidhur me deklaratat e liderëve të Serbisë që kanë bërë gjatë fushatë...

Zgjedhjet Serbe në Kosovë Sipas Deputetëve Kosovarë

Zgjedhjet Serbe në Kosovë Sipas Deputetëve Kosovarë

Katër deputetë të Kuvendit të Kosovës, të ftuar në emisionin “Jeta në Kosovë”, diskutuan për fushatën dhe deklaratat e liderëve të partive politike të Serbisë ...

‘Jeta në Kosovë’ për Zgjedhjet e Serbisë në Kosovë

‘Jeta në Kosovë’ për Zgjedhjet e Serbisë në Kosovë

Sonte në emisionin “Jeta në Kosovë” do të debatohet për zgjedhjet e Serbisë në Kosovë.