Postet nga: Gani Shabani

Avokati i Gani Shabanit: Drejtësia vonon por triumfon

Ish ministri i Shëndetësisë, Ferid Agani, është dënuar me 2 vjet e gjashtë muaj burg ndërsa ish sekretari i përgjithshëm i kësaj ministrie, Gani ...

Gjykata dënon Ferid Aganin dhe Gani Shabanin

Ish ministri i Shëndetësisë, Ferid Agani, është dënuar me 2 vjet e gjashtë muaj burg ndërsa ish sekretari i përgjithshëm i kësaj ministrie, Gani ...

Ferid Agani: Pse veç unë jam akuzuar e jo edhe ministrat para e pas meje?

Gjykimi në rastin "Stenta 1", në të cilin për keqpërdorim të detyrës zyrtare po gjykohen ish-ministri i Shëndetësisë, Ferid Agani dhe ish-sekretari i Ministrisë, Gani Shabani, ...

Ish-sekretari i MSh-së: Nuk kisha presion kur nënshkrova marrëveshjet me spitalet private

Ish-sekretari i Ministrisë së Shëndetësisë, Gani Shabani, në gjykimin e tij dhe të ish-ministrit Ferid Agani, tha se nuk kishte pasur presion nga askush kur kishte nënshkruar ...

Ish-sekretari i MSh-së: Për vazhdimin e marrëveshjeve me spitalet private pata pëlqimin e Aganit

Ish-sekretari i Ministrisë së Shëndetësisë, Gani Shabani tha se të gjitha marrëveshjet që Ministria i kishte lidhur me spitalet private ishin bërë pas konsultimit me ish-ministrin ...

Pacientët referoheshin në spitale private, stentave u skadonte afati në depotë e QKUK-së

Në kohën kur pacientët kosovarë me probleme me zemër dërgoheshin për trajtim në spitale private dhe jashtë vendit, për çka nga buxheti i shtetit ...

Ish-ministri i Shëndetësisë: Marrëveshjet me spitalet private ishin të ligjshme

Në gjykimin ndaj ish-ministrit të Shëndetësisë, Ferid Agani dhe ish-sekretarit të së njëjtës Ministri, Gani Shabani, të akuzuar në rastin e njohur si “Stentat“, shqyrtimi gjyqë...

Rasti 'Stenta' dëgjohen ekspertët

Në gjykimin ndaj ish-ministrit të Shëndetësisë Ferid Agani dhe ish-sekretarit të ministrisë së Shëndetësisë, Gani Shabani në rastin e njohur si “Stentat“, në cilësi të ...