Postet nga: gani geci

Rigjykimi ndaj Gani Gecit pritet të vazhdoj sot

Sot në gjykatën e Mitrovicës pritet të vazhdoj gjykimi ndaj Gani Geci. Ai nga prokuroria akuzohet për vrasjen e tani të ndjerit Ruzhdi Shaqiri, vrasje kjo e ...

Rrëfimi i dëshmitarit në gjykimin e Gani Gecit, i akuzuar për vrasjen e Ruzhdi Shaqirit

‘Totalisht të pa rregullt’ e ka quajtur avokati Ndrecë Dodaj akuzën e prokurorisë ndaj të akuzuarit Gani Geci, nën akuzën për vrasjen e Ruzhdi Shaqirit me ...

Gani Geci deklarohet i pafajshëm për vrasje të Ruzhdi Shaqirit, pranon fajësinë për veprën armëmbajtje pa leje

Sot në gjykatën e Mitrovicës e ka rifilluar gjykimi ndaj Gani Gecit, i cili nga prokuroria akuzohet për vrasjen e Ruzhdi Shaqirit, vrasje kjo e cila kishte ...

Rigjykimi ndaj Gani Gecit pritet të fillojë sot

Sot në Gjykatën e Mitrovicës pritet të rifillojë gjykimi ndaj Gani Gecit.

Caktohet seanca ndaj Gani Gecit për vrasjen në Skenderaj

Seanca gjyqësore ndaj anëtarit të Lidhjes Demokratike të Kosovës, Gani Geci, si i akuzuar për vrasjen e Ruzhdi Shaqirit më 4 gusht të vitit 2014, është caktuar pë...

Policia deklarohet rreth pretendimeve të Gani Gecit se dikush po planifikon ta vrasë

Mbrëmjen e së premtes, anëtari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Gani Geci përmes një postimi në Facebook ka thënë se disa vrasës me pagesë ...

Gani Geci: Vrasës me pagesë nga Shqipëria kanë pranuar ofertë për të më vrarë

Anëtari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Gani Geci përmes një postimi në Facebook ka thënë se disa vrasës me pagesë kanë pranuar ofertë nga dikush ...

Fjalimi në Kuvend për "vrasjet politike" ngjall polemika mes Gani Gecit dhe Ismet Kryeziut

Ismet Kyreziu, nga Instituti Demokratik i Kosovës, përmes një postimi në Facebook ka thënë se deputetëve të Kosovës duhet t’u ndalohet të flasin pë...