Postet nga: Galeria

Më 8 shkurt në Galerinë Kombëtare hapet ekspozita me portretet e Skënderbeut

Ekspozita “Portrete të Skënderbeut gjatë shekujve” e Luan Tashit hapet më 8 shkurt 2022 në Galerinë Kombëtare të Kosovës.

Galeria Kombëtare "harron" pllakën me emrin e saj të vjetër

Pavarësisht se në vitin 2012 e ndërroi emrin, Galeria Kombëtare e Kosovës nuk e ndërroi edhe pllakën informuese në murin e jashtëm të objektit.

Anulohet konkursi për drejtor të Galerisë Kombëtare

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka anuluar konkursin për zgjedhjen e drejtorit të Galerisë Kombëtare të Kosovës. MKRS nuk ka dhënë arsyet e anulimin ...

Galeria Kombëtare shpall konkurs për programin e vitit 2022

Galeria Kombëtare e Kosovës, ka shpallur konkurs për programin artistik të vitit 2022.

Hapet konkurs për zgjedhjen e drejtorit të Galerisë Kombëtare

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka hapur konkurs për zgjedhjen e drejtorit të Galerisë Kombëtare të Kosovës.

Në Fushë Kosovë hapet galeria që rrëfen eksodin e 99-ës (VIDEO)

Fotografi Asllan Krasniqi ka hapur në banesën e tij në Fushë Kosovë, galerinë “Eksodi ‘99” me 99 fotografi nga eksodi i viti 1999-të.

Emërohet Këshilli i ri Drejtues i Galerisë Kombëtare, reagon ish-anëtarja

Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi ka emëruar Këshillin e ri Drejtues të Galerisë Kombëtare të Kosovës.

Galeria Kombëtare e Kosovës mbyll dyert për vizitorët

Galeria Kombëtare e Kosovës ka mbyllur hapësirat për stafin administrativ, teknik dhe për vizitorët për shkak të dy rasteve aktive me COVID-19, njofton ...