Postet nga: G7

Liderët e G7-ës pajtohen t’i japin Ukrainës miliarda dollarë hua duke përdorur asetet e ngrira ruse

Liderët e shtatë vendeve më të industrializuara në botë (G7) u pajtuan të enjten t’ia japin Ukrainës 50 miliardë dollarë hua duke i përdorur asetet e ngrira ...

G7 do të përpiqet të shfrytëzojë pasuritë e ngrira ruse për të ndihmuar Ukrainën

Grupi i Shtatë Vendeve të Industrializuara, po shqyrton alternativa për shfrytëzimin e të ardhurave nga pasuritë e ngrira të Rusisë, në ndihmë të Ukrainës, sipas një deklarate ...

Udhëheqësit e G7 zotohen për përkrahje ndaj Kievit

Udhëheqësit e shtatë vendeve më të industrializuara të botës, G7, u zotuan për të vazhduar mbështetjen ndaj Ukrainës për sa kohë të jetë ...

G7 kërkon pauzë humanitare në Gazë dhe lirim të pengjeve

Ministrat e Jashtëm të grupit të shtatë shteteve më të industrializuara (G7) bënë thirrje për pauzë humanitare në luftën Izrael-Hamas në mënyrë që të lejohet ...

Kosova i bashkohet Deklaratës së Përbashkët të Vendeve të G7 mbi Mbështetjen për Ukrainën

Republika e Kosovës i është bashkuar Deklaratës së Përbashkët të Vendeve të G7 mbi Mbështetjen për Ukrainën.

G-7 ofron mbështetje afatgjatë për Ukrainën

Presidenti amerikan, Joe Biden njoftoi se Shtetet e Bashkuara do t’i japin Ukrainës një paketë të re ndihme ushtarake me vlerë prej 375 milionë dollarësh.

Biden prezantoi një pako të re ndihme amerikane për Ukrainën

Presidenti Shteteve të Bashkuara të Amerikës (SHBA), Joe Biden, njoftoi të dielën, më 21 maj, një pako të re ndihme ushtarake për Ukrainën në luftën kundë...

Deklarata e G7, forcohet trysnia ndaj Kinës dhe Rusisë

Grupi i shtatë vendeve më të industrializuara forcuan shqetësimin pë rritjen e kërcënimit ushtarak dhe të sigurisë ekonomike nga Kina dhe i bënë thirrje Pekinit të ...