Postet nga: Ftyra e Deputetit

Fitore Pacolli kërkon ti ulë taksat e lodrave për fëmijë

Kandidatja e Lëvizjes Vetëvendosje, Fitore Pacolli në një intervistë dhënë për KALLXO.com ka deklaruar se kauza e saj në rast se bëhet deputete dot ë ...

Kandidati për deputet nga LVV 'Jam për qeveri që ka 12 ministri' - VIDEO

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje, Ismajl Kurteshi në intervistën e 46 pyetjeve për KALLXO.com ka thënë se kauza e tij do të jetë ndryshimi i thellë ...

Kandidatja e PDK-së pa qëndrim për ndarjen e territoreve

Arbresha Syla, kandidate për deputete nga PDK ka premtuar se në rast se zgjidhet deputete e Kuvendit të Kosovës, do të jetë zëri i qytetarëve në ...

Kandidati i PDK-së pretendon ta luftojë korrupsionin

Fahri Osmani, kandidat për deputet nga PDK,  ka premtuar se do të bëjë luftë të pakompromis duke ngritur zërin në kuvend që të ndërmerren hapat e ...

Kandidati i PDK-së me dy punë synon kuvendin

Donjet Bislimi, kandidat i PDK-së  për deputet të Kuvendit të Kosovës ka premtuar se do të jetë përfaqësues dhe zëri i rinisë, ku si kauzë ...

Kandidati i papunë i PDK-së ia financon vetes fushatën

Të gjitha kauzat në vend, kadidati për deputet nga PDK, Shefki Salihu ka thënë se do t’i harmonizoj me grupin parlamentar sipas vizionit të Partisë Demokratike të ...

Kandidati i PDK-së taksa 100% ishte për inatë

Ramë Buja njëri nga kandidatët e PDK-së ka shprehur bindjen e tij se taksa për produktet serbe ishte një vendim i kryer shpejt dhe për inatë. ...

'Kamishi' kundër monopolit të nisur nga PDK në homologim

Kandidati i PDK-së Bekim Haxhiu i njohur me nofkën Kamishi është deklaruar kundër monopolit në Homologimin e makinave në Kosovë. “Jam kundër monopolit” është përgjigju Haxhiu ...