Postet nga: fsshk

Syla: Kemi mbajtur 8 ditë grevë edhe në kohën e Thaçit, s’ka të bëjë me Kurtin

Kryetari i Federatës Sindikale të Shëndetësisë, Blerim Syla, para Komisionit për shëndetësi se në lidhje me marrëveshjen që kishte nënshkruar kjo sindikatë ...

Mjekët ultimatum Qeverisë - Të rritet paga 50% nga janari ose situata mund të kalojë në anarki

Kryetari i Federatës Sindikale të Shëndetësisë ka thënë se urgjent duhet të rregullohet çështja e punëtorëve shëndetësorë sepse plotësimi i kë...

Komisioni për Shëndetësi takon Sindikatën e mantelbardhëve pas protestave dhe grevave

Deputetët e Komisionit për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale janë takuar sot me Federatën e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës pas protestave ...

FSShK paralajmëron grevë për më 21 dhjetor nëse nuk ftohen për të diskutuar për Projektligjin e pagave

Këshilli drejtues i Federatës së Sindikatave të Shëndetësisë ka lajmëruar së këshilli qendror grevist është autorizuar që më 21 dhjetor (e martë) të mbajë grevë ...

Blerim Syla: Qeveria Kurti na detyroi të ndahemi për tetë orë nga pacientët

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë ka vazhduar edhe sot me protestë për të shprehur pakënaqësitë e tyre për mos miratim të Projektligjit të pagave ...

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë me padi ndaj ministrit Hekuran Murati për '3 milionëshin e përmendur'

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë do të padisë nesër ministrin e financave, Hekuran Muratin.

Apelohet që mjetet për dekorimin e qyteteve të investohen në shëndetësi

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës ka apeluar tek të gjithë kryetarët e komunave që të kenë parasysh situatën e rënduar me pandeminë ...

​FSShK i dorëzon zyrës së kryeministrit peticionin për shtesën prej 300 eurove

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës ka njoftuar se sot i ka dorëzuar zyrës së kryeministrit peticionin e punëtorëve shëndetësore ...