Postet nga: fshatrat

Armenia ia kthen Azerbajxhanit katër fshatra kufitare

Armenia ia ka kthyer Azerbajxhanit katër fshatra kufitare, të cilat i kishte marrë nën kontroll dekada më parë. Ky njoftim, që u konfirmua nga Armenia më 24 maj, shihet ...

Nxënësit e kthyer nga luftërat e huaja, dallimet fshat-qytet në aktivitetet kulturore dhe sportive

Infrastruktura e shkollave dhe hapësirave publike në Kosovë ende është larg standardeve për të garantuar aktivitete për të risocializuar fëmijët të cilët kanë probleme ...

Kandidati i LVV-së premton nga një park në çdo fshat të Vitisë

Kandidati për kryetar të Komunës së Vitisë, Arsim Ademi nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje ka premtuar nga një park për çdo fshat të komunë...

Klina me 54 fshatra, Elezaj premton park në çdo fshat

Kandidati për kryetar të Komunës së Klinës nga Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës, Zenun Elezaj ka premtuar se do të ndërtojë parqe në ç...

PDK: Në fshatrat e Fushë Kosovës ende nuk ka furnizim me ujë nga ujësjellësi

Komuna e Fushë Kosovës do të furnizohet për herë të parë me ujë nga fabrika e Ujit në Shkabaj, u bë e ditur në një njoftim të ujë...

Zbrazen fshatrat, dynden qytetet

Viteve të fundit në Kosovë është rritur dendësia e përgjithshme e popullsisë, sidomos nëpër qytete. Dyndjet nga zonat rurale për në ato urbane, nga ekspertë...