Postet nga: Forumi për Gratë

Xhaferi siguron Osmanin se Kosova e ka mbështetjen e plotë të Maqedonisë së Veriut për anëtarësim në KiE

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, në kuadër të edicionit të dytë të Forumit për Gratë, Paqen dhe Sigurinë, ka pritur në takim kryeministrin e Maqedonisë së Veriut, ...

SHBA-të ia besojnë Presidencës së Kosovës themelimin e Qendrës Rajonale të Ekselencës për Gratë, Paqen dhe Sigurinë

Presidenca e Kosovës është përzgjedhur nga SHBA-të për themelimin e Qendrës Rajonale të Ekselencës për Gratë, Paqen dhe Sigurinë.

Forumi për Gratë, Hillary Clinton kujton vizitën në kampin e refugjatëve kosovarë në Maqedoni të Veriut

Ish- Sekretarja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Hillary Clinton, e ka vlerësuar të rëndësishëm Forumin ndërkombëtar për Gratë, Paqen dhe Sigurinë ...

Presidentja Osmani në Forumin për Gratë, Paqen dhe Sigurinë: Frymëzimin e marrë nga gratë guximtare të Kosovës

Në ceremoninë hapëse të Forumit ndërkombëtar për Gratë, Paqen dhe Sigurinë, presidentja e Kosovës Vjosa Osmani gjatë fjalimit të saj, ka vlerësuar lartë pë...

Forumi ndërkombëtar për Gratë, Paqen dhe Sigurinë, Policia njofton se do të ketë bllokime të përkohshme të rrugëve në Prishtinë

Policia e Kosovës ka njoftuar se nga 14 prill deri më 17 prill do të ketë bllokime të përkohshme apo riorientim në disa segmente rrugore në kryeqytet.

Eurodeputetja von Cramon kërkon nga pushteti t'i shqyrtojë me kujdes propozimet gjermano – franceze për dialogun

Raportuesja për Kosovën në Parlamentin Evropian, Viola von Cramon, ka komentuar rreth nismës së re nga ana e Francës dhe Gjermanisë për procesin e dialogut ...

Osmani pret që heqja e vizave të ndodh deri në dhjetor, duke mos u kushtëzuar me ETIAS

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani pret që heqja e vizave të ndodh deri në dhjetor, duke mos u kushtëzuar me ETIAS - Sistem evropian për autorizim dhe ...

Presidentja Osmani nderon me Medaljen Presidenciale gratë e Ukrainës për kontribut në mbrojtjen e vlerave të lirisë dhe demokracisë

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani, në kuadër të Forumit për Gratë, Paqen dhe Sigurinë, i cili po mbahet me iniciativë të saj, ka dekoruar ...