Postet nga: forumi per grate paqen dhe sigurine

Vrasja e gruas në Pejë, Forumi për Gratë Paqen dhe Sigurinë nis punimet me një minutë heshtje

Dita e dytë e Forumit ndërkombëtarë për Gratë, Paqen dhe Sigurinë ka nisur punimet me një minutë heshtje, pasi një grua dyshohet se u vra nga bashkë...

Forumi për Gratë, Paqen dhe Sigurinë, Osmani do të zhvillojë një panel me rininë

Në kuadër të Forumit ndërkombëtar për Gratë, Paqen dhe Sigurinë, presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani do të zhvillojë një panel me rininë.

Osmani: Edicioni i dytë i Forumit WPS do ta ketë temë bosht çështjen e dhunës seksuale në kohë lufte

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, më 14.04.2024 ka thënë se gjurmët e krimeve të dhunës seksuale, të kryera nga ushtria e policia serbe në luftën e ...

Personalitete botërore në edicionin e dytë të Forumit WPS, të organizuar nga presidentja Osmani

Me iniciativë të presidentes së Kosovës, Vjosa Osmani Sadriu, në Prishtinë do të organizohet edicioni i dytë i Forumit për Gratë, Paqen dhe Sigurinë (GPS), i cili do ...

Forumi ndërkombëtar për Gratë, Paqen dhe Sigurinë, Policia njofton se do të ketë bllokime të përkohshme të rrugëve në Prishtinë

Policia e Kosovës ka njoftuar se nga 14 prill deri më 17 prill do të ketë bllokime të përkohshme apo riorientim në disa segmente rrugore në kryeqytet.

Përfundon Forumi Ndërkombëtar për Gratë, Paqen dhe Sigurinë, diskutimet kryesore të pjesëmarrësve

Forumi ndërkombëtar për Gratë, Paqen dhe Sigurinë mbylli edicionin e tij të parë të dielën në Prishtinë.

Gërvalla hap punimet e ditës së dytë të Forumit Ndërkombëtar për Gratë, Paqen dhe Sigurinë

Donika Gërvalla, ministre e Punëve të Jashtme dhe Diasporës (MPJD) ka filluar fjalimin e saj në ditën e dytë të Forumit Ndërkombëtar për ...

16 panele në kuadër të Forumit Ndërkombëtar për Gratë, Paqen dhe Sigurinë

Në kuadër të Forumit Ndërkombëtar për Gratë, Paqen dhe Sigurinë, i cili organizohet me iniciativën e Presidentes së Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani, ...