Postet nga: Fondi i Sigurimeve Shëndetësore

Pozita e drejtorit të Fondit të Sigurimit Shëndetësor, e ‘padëshiruar’ në Kosovë

Ministria e Shëndetësisë asesi s’po mund ta zgjedhë drejtorin e Fondit të Sigurimit Shëndetësor.

BIRN ka filluar monitorimin e mbledhjeve të bordit të Fondit të Sigurimeve Shëndetësore

Mbledhja e tretë e bordit të Fondit të Sigurimeve Shëndetësore është mbajtur ketë të mërkurë. Në të u diskutua rreth sfidave që ka Fondi si dhe pë...

Auditori: 33 nga 38 pacientë nuk kanë ofruar dëshmitë e trajtimit të subvencionuar nga Fondi i Sigurimeve Shëndetësore

Mbi 86% të pacientëve me raste të rregullta ose jo-urgjente që janë subvencionuar nga Fondi i Sigurimeve Shëndetësore për trajtim mjekësor jashtë institucioneve shëndetësore ...

Mbahet diskutimi rreth trajtimit të pacientëve jashtë institucioneve publike shëndetësore

Problemet e vazhdueshme në Fondin e Sigurimeve Shëndetësore, përkatësisht programin për trajtim jashtë vendit të pacientëve, u trajtuan të hënën në një ...

Ministri Vitia flet për ligjshmërinë e konkursit për drejtor të Fondit të Sigurimeve Shëndetësore

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia ka folur lidhur me ligjshmërinë e konkursit për drejtor të Fondit të Sigurimeve Shëndetësore, për të cilin disa ...

Borxhi mbi 30 milionë euro përplas ish-drejtorin me u.d. drejtorin e Fondit për Sigurimin Shëndetësor

Mbi 30 milionë euro ka shkuar borxhi i Fondit për Sigurime Shëndetësore, që nga themelimi i tij në vitin 2014.  Por, buxheti për këtë vit për ...

Gazetari Valon Fana: Marrëveshja me Turqinë për shërimin e pacientëve do t’ia kursente miliona euro Kosovës

Valon Fana, gazetar i Kallxo.com, ka thënë se barra për të gjetur spitalin për shërim jashtë institucioneve publike shëndetësore u bie familjarëve ...

Kaçuri e quan “Superman” ish-drejtorin e Fondit të Sigurimeve Shëndetësore

Debat i ashpër është zhvilluar mes ushtruesit të detyrës së drejtorit të Fondit të Sigurimeve Shëndetësore, Bujar Kaçuri dhe ish-drejtorit të këtij institucioni, Fatmir ...