Postet nga: florim zuka

Zvarritjet në gjykimin e ish-kryetarit të Gjilanit dhe 36 të akuzuarve të tjerë, procesit s'i shihet fundi

Aktakuza ndaj ish-kryetarit te Gjilanit, Qemajl Mustafa dhe të tjerëve, është ngritur më 16 shtator 2016.

Gjykimi i Qemajl Mustafës, tensione mes mbrojtjes e prokurorisë

Gjykata e Pejës i mblodhi sot 37 të akuzuar për krim të organizuar, përfshirë ish-kryetarin e Komunës së Gjilanit, Qemajl Mustafa.

Bëhet Pastrimi i Aktakuzës në Rastin e Limajt

Vendimi u mor në një seancë me tensione në mes të prokurorit Charles Hardaway dhe mbrojtjes së të akuzuarve të këtij rasti.

SMS-të e Këshilltarit të Limajt për OShP-në

Njeriu i afërt i Fatmir Limajt, Mevludin Krasniqi, kishte shkëmbyer SMS me ish-drejtorin e prokurimit të MTPT-së, Nexhat Krasniqi, lidhur me përzgjedhjen e gjykatësve të tenderë...

Limaj: Po më Shkelen të Drejtat!

I akuzuari Fatmir Limaj paralajmëroi sot për mundësinë që ai dhe avokati i tij ta ndërpresin ofrimin e mbrojtjes për shkak të, siç tha ai, ...

Limaj Ankohet për Vonesën e Procesverbaleve

Fatmir Limaj dhe avokati i tij Tahir Rrecaj janë ankuar ndaj vonesës së procesverbalit të seancës së kaluar, i cili u është dorëzuar dje.

Dëshmitari Përmend Hashimin në Rastin e Limajt

Emri i presidentit Hashim Thaçi është apostrofuar në seancën e 20 korrikut në  gjykimin ku i akuzuar është ish-ministri i Transportit, Fatmir Limaj.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!